Bob Klepl při scéně doslova vyhořel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bob Klepl při scéně doslova vyhořel!

Bob Klepl při akční scéně vyhořel!
Bob Klepl při akční scéně vyhořel! (Foto: archiv FTV Prima, ara)

„Pozor, přichází akční hrdina Tom Cruise!“ Tak se kasal při nástupu na natáčení akční scény v seriálu Svatby v Benátkách představitel doktora Jonáše a dobrovolného hasiče Bob Klepl (57). Jako akční hrdina ale zklamal.

Představitelka Rozárie Klára Fleischhansová ho strčila do kapsy. Zatímco Klepl byl při natáčení akční scény v Prokopském údolí za neohroženého dobrovolného hasiče, všechno nebezpečí na sebe vzala Klára. Aby se dostala do poloviny prudkého svahu, několikrát tam slaňovala a nevadilo jí ani chladné počasí s teplotou okolo jednoho stupně nad nulou. Herec své zahanbení bral ale s humorem. „Když je u nás v Třebonicích výjezd, tak mi říkají: Bobe, ty jdi domů. Já jsem spíš taková ozdoba dobrovolných hasičů třebonického sboru,“ práskl na sebe.

Jedničku s hvězdičkou by Klepl nedostal ani za fyzickou sílu. Když měl podle scénáře herečku odnášet v náručí, ukázalo se, že ji neunese. Nakonec ji tedy po ošetření po pádu jen doprovázel.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.