Zoufalá hra Kramného: Sázka na Egypťana, se kterým dříve nechtěl mít nic společného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalá hra Kramného: Sázka na Egypťana, se kterým dříve nechtěl mít nic společného!

Podle policie otec rodiny Moniku a Klárku zavraždil.
Podle policie otec rodiny Moniku a Klárku zavraždil. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Petr Kramný (37) bude brzy stát před soudem. Ten už dostal první obžalobu, která řeší tvrzení Kramného, podle kterého ho měla policie při výsleších týrat, a na cestě je druhá obžaloba – z dvojnásobné vraždy. Zoufalý muž se už v minulosti uchýlil k velmi podivným krokům…

Od začátku je totiž v případu zainteresován egyptský právník Ezzat Bashier, který vše komentoval a mával údajnými důkazy, aniž by ho o to kdokoli žádal. Egypťan, který se podle svých webových stránek věnuje hlavně věcem okolo nemovitostí a obchodního práva, měl podle Blesku poslat TV Nova fotky těl Moniky a Klárky z pitvy, aby následně napsal, že za tím nestojí.

„Pokud byla skutečně potvrzena neznalost Policie ČR o obsahu důkazního materiálu, jsem osobně připraven a ochoten přiletět do Česka,“ říkal Egypťan, o kterém Kramný dříve řekl, že ho nezná, nevěří mu a že nechápe, co vlastně chce. Jenže jak se začala situace Kramného komplikovat a byl zatčen, náhle spolupráci s Egypťanem podepsal. Česká advokátka Kramného Jana Rejžková k tomu dnes říká. „Tvrdil, že byl v Egyptě soud a že jsou tam jiní podezřelí. Nikdy nám to ale nedoložil. Spolupráci jsme rozvázali.“

Podle Blesku už nicméně stihl Bashier z Kramného vytáhnout za své služby 20 tisíc korun. Byla tedy od začátku za vším Egypťanova snaha získat peníze? „Nic nevylučuju,“ dodala k tomu Rejžková, která bude brzy svého klienta hájit přímo u soudu.

Přečtěte si
egyptanka
12. 5. 2015 • 23:02

ararat
12. 5. 2015 • 18:40

přesně tak

lalia
12. 5. 2015 • 14:46

Bohužel si to u policie hodně pos..l , když tvrdí,že mu při výslechu ubližovali.Ikdyž je to pravda,neměl to říkat,teď to schytá,to je jasné.Tím si přitížil.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.