Klepl, Noid a Kraus: Alkoholové orgie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Klepl, Noid a Kraus: Alkoholové orgie!

Hrát opilce museli herci čtyři hodiny. I když se nikdo z nich při natáčení opravdu nedotkl ani kapky alkoholu, všichni tři působili, jako by každý vypil litr vodky!
Hrát opilce museli herci čtyři hodiny. I když se nikdo z nich při natáčení opravdu nedotkl ani kapky alkoholu, všichni tři působili, jako by každý vypil litr vodky! (Foto: FTV Prima)

Jednoho panáka za druhým do sebe klopili Bohumil Klepl (57) a Václav Noid Bárta (34) při natáčení Svateb v Benátkách. Zapíjeli narození seriálového dítěte Martina Krause (32) alias zubaře Davida Grábnera. Přestože se motali v ateliéru jako vítr v bedně a nakonec usnuli ve zdemolované kuchyni, nikdo neměl kocovinu. Opilce totiž jen hráli a těžili z vlastních zkušeností se zapíjením potomků. A ty byly hodně drsné!

Jak zapíjeli své potomky v realitě?

Martin Kraus (32) a syn Filip (7 měsíců)

„Když jsem zapíjel syna Filipa, bylo to z pátku na sobotu, šel jsem pak spát, ale kamarádi oslavovali nonstop. Nechci to zakřiknout, ale podle toho, jak jsme ho zapili, troufám si říct, že Filip bude mít tuhý kořínek,“ přiznal představitel doktora Grábnera, který se už v seriálu brzy stane otcem.

Václav Noid Bárta (34) a dcera Terezka (6 měsíců)

„Když jsem zapíjel narození dcery Terezky, oslava vypadala podobně, jen jsem na ní nezůstal až do rána, ale odešel jsem domů. A druhý den v porodnici musela Gábinka po nějaké době, co jsem u ní byl, vyvětrat, strašně to ze mě táhlo,“ prozradil rocker. „Bylo vidět, že všichni máme podobné situace dost natrénované,“ smál se představitel Milánka.

Bob Klepl (57) a syn Tomáš (30)

„Když se mi v roce 1984 narodil syn, jel jsem do motolské porodnice ještě s alkoholem v krvi. Kousek od domu jsem boural, takže u mé první návštěvy porodnice asistovala policie! Narození dcery jsem prožíval klidněji,“ zavzpomínal herec. „Opilecké scény mě bavily. Když jsme točili poslední z těchto obrazů, měl jsem dojem, jako bych byl opravdu opilej, tak jsem se do nich vžil,“ svěřil se zubař Stanislav Jonáš.



Přečtěte si
mekanik
12. 5. 2015 • 07:35

dievcatko-ozaj?taká si mocná

dzery
12. 5. 2015 • 07:05

Dalo se čekat že se nějaká tupka ozve.

dievcatko
12. 5. 2015 • 06:05

To je naozaj fascinujuce.Zeny si odseru tehotenstvo,niektore su na tom zdravotne naozaj velmi zle,potom bolesti pri porode,celé mesiace nevyspatia po porode,co by sme si zasluzili po tom vsetkom oddych...Ale chlapi su ty kingovia,ktory to oslavia,aky su mačovia,co vsetko ONI dokazali.Ale pri tom,nedokazali vobec nic.Zatrtkat si dokáže pomaly kazdy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.