Norisová z Modravy: Nepříjemnost ve výslechové místnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Norisová z Modravy: Nepříjemnost ve výslechové místnosti!

Výslechová místnost byla vedle kanceláře, kde byl pravý dealer drog.
Výslechová místnost byla vedle kanceláře, kde byl pravý dealer drog. (Foto: TV Nova)

Přepadovka kriminalistů! Tu provedla Soňa Norisová (41) alias kapitánka Jana Vinická z Policie Modrava na služebně v Klatovech. Kvůli jednomu záběru ji museli zavřít do místnosti, kde probíhal nefalšovaný výslech.

„Během natáčení jsme zjistili, že ve vedlejší místnosti shodou okolností, stejně jako v jedenáctém díle seriálu, vyšetřují dealera marihuany,“ prozradil deníku Aha! režisér Jaroslav Soukup (68) s tím, že bylo slyšet, co se tam všechno odehrává. A viděl i čtyři hodiny vyslýchaného muže za prodej marihuany.

„My jsme ale na chodbě potřebovali točit záběr, jak Soňa jako kapitánka Vinická vychází právě z té kanceláře, kde vyslýchali. Tak jsem tam zaklepal a poprosil vyšetřující, jestli bychom nemohli natočit jeden záběr,“ prozradil režisér. „V kanceláři byl vyslýchaný, dva kriminalisté a policista se psem, který dealera hlídal,“ zavzpomínal režisér. „Chudák Soňa musela být v té místnosti s nimi, než se záběr podařilo natočit. Ze dveří musela vycházet třikrát,“ dodal.

Seriálový případ pěstitele marihuany se skutečně před lety stal. Režisérovi ho vyprávěl kamarád, který v Praze pronajal byt na solární studio jako v seriálu a pak zjistil, že mu tam ve skříni vybudovali pěstírnu.

 

Od prvního dílu se seriál Policie Modrava stal jedničkou nedělního večera a skončený víkend nebyl výjimkou. Vražda finančního makléře a vyšetřování pěstitele marihuany přilákalo k obrazovkám 2 241 000 diváků starších patnácti let.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.