Nejkrásnější diva Dufková: Slavila narozeniny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nejkrásnější diva Dufková: Slavila narozeniny!

Iveta Dufková
Iveta Dufková (Foto Aha! – Martin Hykl a ara)

Jako by zastavila čas. První dáma operety Iveta Dufková měla padesátiny. Právě tolik jahod dostala na dortu. Zpěvačka ale vypadá o hodně let mladší.

„To budou geny,“ míní Iveta. Dala pozvánku na oslavu i Karlu Gottovi (75), který hned srovnával fotku s realitou. „Máte dobré rodinné dispozice,“ ocenil Slavík.
Iveta přiznává, že vůbec necvičí, ale hodně se pohybuje. Hlavně maká na zahradě. „Taky se nepřejídám, dokážu si odříct. Ovšem čokoládu miluju,“ prozradila 
Dufková.



Přečtěte si
vevan
23. 4. 2015 • 10:30

je to úúplná blbost.. jak říkám, neviděla jste ji!

news
23. 4. 2015 • 09:57

To hle je úplně mimo ta hle ženská vypadá jako chodící a vosková figura dohromady děs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jestli ona je nejkrásnější tak to potom můj zadek je víc fotogení...... lidi zpamatujte se přece nejsme MUMIE?a nebo už se k tomu blížíme

vevan
23. 4. 2015 • 09:56

Zpívá krásně a vypadá ještě líp. Budete se divit, ale to co říkáte je nesmysl! Byla jsem na těchto narozeninách, viděla ji několik hodin se věnovat hostům a po celou dobu vypadala skvěle. Není vychrtlá, má nádhernou postavu, kterou si udržuje sportem a nepřejídáním se! Jemné vrásky, které k věku patří si nemaskuje a jemné líčení jí jen podtrhuje její přirozenou krásu. Vyretušované fotky jsou na jejích stránkách stejně tak jak to dělají další umělci pro svou propagaci! Nevím, jak vypadáte vy, že takto posuzujete, ale věřte, že i vlasy má pravé a kdyby jste ji viděla v šatech které ji odhalovali partie, které mi ženy po 50 raději zahalujeme, tak by jste o liftingu vůbec nemluvila. přeji Vám krásný den.

anezat
20. 4. 2015 • 15:39

Zpívá krásně, ale nikdo mi nevymluví, že při té vychrtlosti nemá lifting, značně vyretušované fotky a pár prodloužených chlupů na hlavě. Dřív bývala krasavice.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.