Potíže Zdeny Hadrbolcové z Ulice: Nejhorší je to po ránu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Potíže Zdeny Hadrbolcové z Ulice: Nejhorší je to po ránu...

Zdena Hadrbolcová
Zdena Hadrbolcová (TV Nova)

Už je to letos 10 let, co září v nekonečném seriálu Ulice televize Nova! Legendární herečka Zdena Hadrbolcová (77) v něm ztvárňuje Růženu Habartovou. Jak teď ale sama přiznala, zažívá během práce na Ulici nejen slasti, ale také strasti.

„Nesnáším brzké ranní vstávání na natáčení, když už musíte být v šest hodin na place! Je to hrozné, až vražedné, ale když tu práci milujete, tak se tomu přizpůsobíte,“ posteskla si Hadrbolcová. „Ony ty natáčecí směny nejsou vůbec krátké! Trvají 12 hodin a někdy i déle! Takže když mám pak pár dní volna, odpočívám a nic jiného nedělám,“ svěřila se paní Zdena.

Práce na seriálu se jí za 10 let, co hraje v Ulici, zalíbila. „Vyhovuje mi to! Je to rychlé, hektické, ale zvládám,“ řekla Hadrbolcová s tím, že zatím z Ulice odcházet nehodlá. „Měla jsem ze zdravotních důvodů chvíli pauzu, ale jinak točím a budu točit ráda dál. Pokud tedy bude ze strany scenáristů zájem,“ dodala.

Obsadil ji Střihavka!
Zdenu Hadrbolcovou čeká už v neděli 26. dubna premiéra nového představení Tolik hlav, do kterého si ji vybral zpěvák, toho času divadelní režisér Kamil Střihavka (50)! Tématem hry, kterou uvede pražská Baráčnická rychta, je přátelství a zrada v kontextu přelomu 70. a 80. let v Československu. „Kamil Střihavka za mnou loni v létě přišel s textem a zeptal se, zda bych se toho zúčastnila! Řekla jsem, že ráda. Tak teď zkoušíme, premiéra je na konci měsíce,“ řekla Hadrbolcová.



Přečtěte si
prroud
18. 4. 2015 • 13:09

Kamil se nezda

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.