Přiznání Emmy Smetany: Co dělá mezi půlnocí a třetí ráno? Neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Emmy Smetany: Co dělá mezi půlnocí a třetí ráno? Neuvěříte!

Emma Smetana
Emma Smetana (Foto Aha! – Alexander Malachovský, showpix.cz)

Moderátorka a hudebnice Emma Smetana (27) je bezesporu krásnou, mladou a úspěšnou ženou. Nedávno se v jedné restauraci rozpovídala na téma jídlo a krása. Přítomné šokovala přiznáním, co všechno je ochotná obětovat pro krásu, dokonce se dá hovořit o ohrožování vlastního zdraví!

„Jestliže budu někdy stát před volbou, jestli mám být tlustá, nebo hladová, pak budu raději tlustá. Nehodlám nic obětovat kráse,“ řekla nečekaně Emma Blesku pro ženy, jak to má s krásou a jídlem.  

Korunku tomuto prohlášení nasadila přiznáním, kdy jí nejvíce chutná. „Největší apetit mám mezi půlnocí a třetí ráno,“ nechala se slyšet mladá moderátorka. Možná vehnala mnoha ženám tímto prohlášením slzy do očí. Její stravovací návyky s její postavou vůbec nekorespondují, snad za tím stojí její mládí, funkční metabolismus a stresové povolání. Jenže to jednou může skončit nepěkně a obezita není nic příjemného…

Jídlo dokonce vyhledává i při cestách po světě. Ráda ochutnává místní speciality a nechápe turisty, kteří si raději upřednostní jídlo z fastfoodu, než aby ochutnali, co chutná místním. Možná za tím stojí fakt, že Emma má kromě českého i francouzské občanství a část dětství prožila právě ve Francii, později žila i v Německu.



Přečtěte si
fionora
30. 4. 2015 • 14:28

Takovou dceru bych si přála, milá, chytrá, prostě fajn.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.