Medvecká v ohrožení: Nájezdy zlodějů na její obchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Medvecká v ohrožení: Nájezdy zlodějů na její obchod!

Medvecká byla od reálné prodavačky na vesnici k nerozeznání.
Medvecká byla od reálné prodavačky na vesnici k nerozeznání. (Foto: TV Nova, ara)

Nájezd organizovaného loupežného gangu zažila Taťjana Medvecká (61) jako prodavačka Nováčková v nováckém seriálu Policie Modrava naštěstí jen před kamerou. Vesnický obchod, ve kterém se zabydlela, vyloupili ale i ve skutečném životě. A ne jednou!

Konzum v Srní byl dvakrát vykradený. Je to tak deset let zpátky. Vždycky to bylo kolem třetí ráno a stalo se to krátce po sobě,“ prozradil deníku Aha! režisér Jaroslav Soukup (68). „Kamenem pokaždé rozbili výlohu a šli po tvrdém alkoholu a cigaretách,“ vyprávěl režisér, který krádež zařadil i na začátek zítřejšího dílu Vražda za úplňku. „A jak jsem to konzultoval s okresní kriminálkou v Klatovech a v Kašperských Horách s nadporučíkem Vaňkem, tak mi popisovali, že to byl rodinný gang, který na okrese udělal asi čtyřicet konzumů,“ podotkl Soukup.

Medvecká si tak na vlastní kůži mohla vyzkoušet, jaké to je stát před vykradeným obchodem a sepisovat protokol s policií. „Táňa se do role prodavačky Nováčkové neskutečně vžila. V konzumu se zabydlela tak rychle, jako by tam byla odjakživa,“ smál se režisér. Natáčelo se prý za plného provozu a herečka nepotřebovala nijak zvlášť zaučovat. „Maximálně jí místní prodavačka ukázala, jak se otvírá kasa a markuje,“ dodal Soukup.

Jako prodavačka v Srní vystupovala Taťjana Medvecká, hvězda pražského Národního divadla, ale jen před kamerou. „Táňa mimo kameru neprodávala. Stále tam byla přítomná za kamerou místní prodavačka, a když bylo třeba, skočila za pokladnu obsloužit zákazníky,“ prozradil režisér.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.