Míša Nosková dostala zákaz! Souvisí to s Rusy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Míša Nosková dostala zákaz! Souvisí to s Rusy

Zpěvačka Nosková už se na turné s Alexandrovci moc těší.
Zpěvačka Nosková už se na turné s Alexandrovci moc těší. (Alexandrovci)

Míša Nosková, která poprvé vystoupí se světoznámým souborem Alexandrovci, zazpívá v programu 2 písně. První si vybrala sama – rockovou baladu Who Wants To Live Forever od skupiny Queen. S výběrem druhé skladby ale narazila.

„Chtěla jsem zpívat hit od Ally Pugačevy, nejslavnější ruské zpěvačky, ale producenti mi to zakázali,“ postěžovala si Nosková, která dostala jasně najevo, kde je její místo. A to v muzikálu, kde právě vystupuje.

Nosková tak bude nakonec s Alexandrovci, kteří budou mít brzy v Česku velké turné, zpívat skladbu I Have A Dream, jednu z nejznámějších písniček skupiny ABBA. A i přes malý zádrhel zpěvačka přiznala, že se na turné moc těší. „Je to pro mě ohromná pocta. S Alexandrovci zpívali Karel Gott, Lucie Bílá nebo Bára Basiková, takže jsem v nejlepší společnosti,“ svěřila se Nosková. A i když má za sebou stovky vystoupení, přiznala trému.

„Dvanáct koncertů bude hodně náročných, nikdy jsem nezpívala se stočlenným sborem, takže mám trochu trému,“ ukončila zpěvačka.

Přečtěte si
mekanik
11. 4. 2015 • 11:48

nosková je co???jo už vim ta píchala s kovarčíkem.a kovarčík je co?jo ten píchal s brožovou.abrožová je co?joo ta píchala se všema od kultury

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.