Misska Králová a hokejka Šlégr: Co před všemi Lucie tak úzkostlivě tají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Misska Králová a hokejka Šlégr: Co před všemi Lucie tak úzkostlivě tají?

Jiří Šlégr se chce v dohledné době vrhnout do chomoutu.
Jiří Šlégr se chce v dohledné době vrhnout do chomoutu. (Aha! - Jan Tůma, Martin Hykl)

„Mám svého přítele, kterého nade vše miluji a v žádném případě po soutěži neopustím,“ hlásala během finálových večerů České Miss většina krásek. Obvykle neuplyne ani půl roku a všechno je úplně jinak. Svého chudšího a neatraktivního přítele obvykle střídají bohatí podnikatelé a známí sportovci. V kurzu jsou především hokejisté a fotbalisté. Pojďme se podívat, v jakých svalnatých náručích nakonec některé vítězky soutěží Miss skončily...

Lucie Králová (33) – Česká Miss 2011
Přítel: hokejista Jiří Šlégr (43)

Jak se seznámili: jiskra mezi nimi přeskočila v době, kdy oba byli zadaní a měli své rodiny. „Na hokeji jsme se neseznámili,“ směje se Lucie. „Ale jako desetiletá jsem jezdila do Litvínova na hokej. V té době bylo Jirkovi dvacet jedna a hrál už v NHL,“ dodává.

Seznámili se na jedné společenské akci. „Byla to obrovská náhoda. Podrobnosti ale po mně nechtějte. Neřeknu ani, jak dlouho spolu jsme,“ dělá stále tajnosti modelka. Své dosavadní manželské závazky zrušili a stvrdit jejich lásku svatbou už nic nebrání. „Rádi bychom to dotáhli do konce tak, jak to má být. Kdy svatba bude, to je otázka, ale ano - bude!“ prozrazuje Šlégr.






Autor:  dan

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.