Zpěvák Hrůza 8 měsíců po napadení: Zákaz informací od soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvák Hrůza 8 měsíců po napadení: Zákaz informací od soudu!

Michal Hrůza si na koncertě užíval podporu fanoušků.
Michal Hrůza si na koncertě užíval podporu fanoušků.  (Foto Aha! – David Kundrát, Jiří Krušina, herminapress.cz)

Přestože Michal Hrůza (43) po osmi měsících vystoupil na pódiu, není na tom stále nejlíp. Náhlý stres by mu mohl vyvolat zdravotní potíže. Proto zpěváka drží od informací o probíhajícím soudu se dvěma útočníky, kteří mu způsobili krvácení do mozku.

„Michal by neměl být ve stresu a měl by být co nejvíc v pohodě. Právě proto má také zakázané číst jakékoli články o tom, jak soud probíhá,“ svěřila deníku Aha! manažerka Martina Tůmová.  „Vzhledem k tomu, že si nic nepamatuje, tak by ho to mohlo rozhodit, co by pro něj nebylo dobře. Takže mu postupně podáváme určité informace,“ dodala manažerka.

Hrozba epilepsie
Poté, co ho loni v červenci v ostravské Stodolní ulici napadli Patrik K. (19) a Nikolas A. (18) a způsobili mu krvácení do mozku, má zpěvák stále problémy s krátkodobou pamětí. „Mozek potřebuje hodně spát, nemám se rozčilovat, stresovat,“ svěřil Hrůza v rozhovoru pro Reflex. „Jsou prostě věci, jež by mohly mozek poškodit. Hrozí epilepsie, a o to nestojím. Všiml jsem si taky, že jsem začal těžce snášet věci, které nemohu přímo ovlivnit. Nesleduju televizi, zpravodajství pro mě teď není důležitý,“ řekl Hrůza, který má u sebe neustále léčitele, který mu pomáhá s psychikou a dodává mu potřebnou energii. První koncert: 4000 fanoušků!
Lékaři měli obavy, že Michal Hrůza bude moci koncertovat minimálně rok po úrazu. Michal však všechny překvapil. Na podzim začal se svou kapelou zkoušet a ve čtvrtek prvním koncertem odstartoval své návratové turné. V pražském Fóru Karlín ho přivítaly na čtyři tisíce fanoušků s dojemnými srdci se vzkazem Vítejte zpátky.



Autor:  vin

Přečtěte si
ararat
22. 3. 2015 • 07:33

luckabendyska
21. 3. 2015 • 21:28

JESTLI SE NĚKOMU MICHAL HRŮZA NELÍBI, TAK HO NECHTE PROSTĚ BÝT!!!!!!!!!!!!!!! NEPÍŠTE TADY TRAPNÉ KOMENTÁŘE!!!!!!!!!

ararat
21. 3. 2015 • 15:00

běž do prd...le

ja01
21. 3. 2015 • 10:08

Řekl bych, že je to správný odhad. Může si za to sám a tím, že se ožralý cpal do sporu druhých, svou hloupostí jen těm druhým zatopil. Ne nadarmo se říká, že "nejhorší je srážka s volem". A za toho vola je právě Hrůza.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.