Krásná Pauhofová: Pomluvy a nenávist od nepřejících kolegyň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krásná Pauhofová: Pomluvy a nenávist od nepřejících kolegyň!

Krásná Táňa Pauhofová
Krásná Táňa Pauhofová (Foto Aha! - Martin Sekanina)

Není žádnou novinkou, že slovenské herečky jsou u nás velmi populární. Teď je ale pozornost věnována hlavně zrzavé krásce Táňě Pauhofové (31) a některé její herecké kolegyně se s tím jenom těžce smiřují.

Pauhofová zazářila už v kritiky tolik oceňovaném snímku Hořící keř. Teď získala další prestižní roli a zahraje si legendární Lídu Baarovou. A protože takových rolí je jako šafránu, její kolegyně se pořádně vztekají. A co na to úspěšná herečka?

„Takové zprávy se ke mně dostávají. Člověk se nikdy nebude líbit každému, ne všichni vás budou mít rádi. Nedělám ale nic pro to, aby k tomu měli důvod. Nikdy jsem žádnou roli nikomu nesebrala, nikdy jsem se k žádné roli nedostala nečestným způsobem. Pokud někdo má potřebu ulevit si tím, že na někoho jiného přenese svou frustraci či smutek, to není můj problém,“ svěřila se serveru Super.cz Pauhofová.

Chování jejích kolegyň ji prý mrzí, ale ona sama pomluvy a nenávist roznášet nechce. Není důvod klesat na úroveň méně úspěšných hereček. „Snažím se ale obklopovat lidmi, kteří smýšlejí podobně jako já,“ vysvětluje herečka, jak bojuje s pomluvami. Bez ohledu na negativní odezvu se na roli Baarové těší a bere ji jako velkou výzvu.

 

Autor:  mpa

Přečtěte si
bernadette
19. 3. 2015 • 02:40

Hezká je, ale krásná (nebo dokonce výjimečně krásná, jako byla Lída Baarová) tedy rozhodně není. Na tuhle roli se vůbec nehodí. Nevěřím, že by se nenašla hezčí a mladší herečka, která by se na tu roli hodila víc.

tunka
16. 3. 2015 • 20:10

Tak tato herečka vůbec krásná není!!! Naprosto kobylí ksicht + vyceněné zuby

humphrey.b
16. 3. 2015 • 12:01

Je to hezká holka, má jiskru a šmrnc, a navíc umí hrát. To asi některým fakt vadí.

mord
16. 3. 2015 • 11:08

Zakomplexovane žvásty

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.