Ženatý sporťák Jan Smetana: O fanynkách a uspokojování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ženatý sporťák Jan Smetana: O fanynkách a uspokojování!

Jan Smetana
Jan Smetana (Foto Blesk – Zbyněk Pecák, ČT )

Moderátor Branek Bodů Vteřin Jan Smetana je šťastně ženatý a hrdý otec dvou dětí. Kromě sportu teď pracuje i v pořadu Míň je víc. Díky tomu ho zná ještě více divaček. Jak se takový sympaťák vyrovnává se slávou?

Smetana prý začíná svůj den v půl sedmé ráno. Vypravuje do školy starší dceru Nicolku (7) a krmí syna Bastiena (1). Pak se vrhá do práce, která ho prý absolutně naplňuje. A zvedla se díky jeho nové práci vlna popularity? Jak si vlastně Jan Smetana užívá zájem divaček?

„Jsem rád za každý pozitivní názor i konstruktivní kritiku, ale rozhodně nepočítám fanynky k uspokojení vlastního ega. Pravdou je, že se lidé otáčejí nebo na mě pokřikují. Zatím jsem nezažil nic extra nepříjemného, žádné pronásledování. Existují ale i diváci Míň je víc, kteří vůbec netuší, že jsem sporťák a moderuji BBV. Soutěž má asi trochu jiné diváky než večerní zpravodajství,“ říká v rozhovoru na serveru zena-in.cz.

O sportu Smetana nejen mluví, ale i ho rád provozuje. Kromě běhání si rád zastřílí na koš a dokonce uvažuje, že se přidá do basketbalového týmu. Ačkoliv má už dvě děti, rád by rodinu do budoucna rozšířil.



Autor:  mpa

Přečtěte si
dzery
12. 3. 2015 • 08:57

ararat
11. 3. 2015 • 23:17

závidíš ...co???????????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.