Písaříkova podváděná partnerka: Co říká na jeho nevěru? Slova herce jsou jako z jiného světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Písaříkova podváděná partnerka: Co říká na jeho nevěru? Slova herce jsou jako z jiného světa!

Jeho přítelkyně kojila, on se spustil s cizí barmankou.
Jeho přítelkyně kojila, on se spustil s cizí barmankou. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan)

Zatímco přítelkyně Martina Písaříka (35) Michaela byla doma s malým synkem, jeho otec se v baru líbal s cizí barmankou. S tou šel následně ven a došlo i ruce šmátralky ve spodním prádle. Reakce Michaely na podobné chování je ale překvapující.

Martin Písařík vzal svoji přítelkyni na ples. Pár se tak poprvé od porodu objevil ve společnosti a slavností večer si náležitě užívali. Stín Martinovy nevěry už dávno zmizel a jeho přítelkyně je s podobným chováním naprosto smířená.

„Doma je všechno v pořádku, Michaela o všech ženách, se kterými jsem byl vyfocen, vždy věděla předem. Nerad totiž chodím do společnosti sám nebo s kamarádem,“ říká narovinu herec v deníku Blesk.

„Nestydím se za to, že se ve společnosti žen cítím velmi dobře. Přítelkyně mě tehdy doprovázet nemohla, protože kojila a neměli jsme hlídání. Tak doprovázely kamarádky,“ říká Písařík jakoby se nechumelilo.



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.