Geislerová si užívala sex s hereckým kolegou! Kdo byl ten šťastlivec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Geislerová si užívala sex s hereckým kolegou! Kdo byl ten šťastlivec?

Herečka Anna Geislerová
Herečka Anna Geislerová (Foto Falcon, herminapress.cz, ara)

Kráska v nesnázích. Film nabitý skvělým hereckým obsazením a tématem ze života. Příběh pojednává o mladé ženě, která miluje dva muže. S jedním ji spojuje sexuální závislost, druhý zase představuje finanční jistotu a zázemí nejen pro ní, ale i její dvě děti. Režisér Jan Hřebejk (47) se i tentokrát trefil do vkusu filmového diváka.

Největší »prekérkou« bývá pro herce natáčení milostných scén. Aňa Geislerová (38) s Romanem Luknárem (49) si ale sex před zraky štábu a kamer vyloženě užívali! „To bylo snad poprvé v životě, kdy mě ty scény při natáčení opravdu bavily. Nebyla tam žádná křeč,“ prozradila se šibalským úsměvem herečka. „Občas se stává, že když člověk takové scény točí, všichni předstírají, že nikdy nesouložili, že vlastně ani nevědí, jak se to dělá. Tady tomu bylo naopak. Prostě jsem měla štěstí na partnera,“ dodala Geislerová.

U natáčení choulostivých scén se pěkně odvázala. „I když jsem ve skutečnosti plachá, připustila jsem i takové věci, které bych normálně nedělala,“ uvedla.  Také Luknár si erotické scénky s Aňou nemohl vynachválit. „Natočil jsem takových scén v mém životě několik, ale tato je beze sporu ta nejzábavnější,“ prohlásil. „Moc jsme se přitom nasmáli. Je to to nejlepší, co se vám může stát, když na vás čumí lidi ze štábu. Myslím, že oni se taky dost pobavili,“ dodal slovenský herec.

Autor:  dan

Přečtěte si
humphrey.b
9. 3. 2015 • 10:33

Šťastlivec? Má být správně - kdo byl ten NEŠŤASTNÍK.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.