Takhle Pavla Vítka asi neznáte! Na čtyřkolce a v bahně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Takhle Pavla Vítka asi neznáte! Na čtyřkolce a v bahně!

Pavel Vítek v akci!
Pavel Vítek v akci! (Pavel Vítovec/Malevil )

Zpěvák Pavel Vítek (52) je samé překvapení. Ačkoliv by se mohlo zdát, že když zrovna nestojí na prknech, která znamenají svět, leží na gauči v pohodlných papučích, opak je pravdou. Hvězda hvězdně obsazeného muzikálu Mamma Mia! se totiž pochlubil, jak tráví svůj volný čas a vůbec to nekoresponduje s jeho image.

Milovník, muzikálový herec a popový zpěvák. To si pomyslí každý při vyslovení jména Pavel Vítek. Ten ale klame tělem. Během adrenalinového výletu, který v severočeském Malevilu absolvoval se svými kamarády z muzikálu Mamma Mia! prozradil svou životní vášeň.

„Já adrenalinové záležitosti přímo vyhledávám. Beru to jako hozenou rukavici, výzvu, jestli to dám nebo ne. V minulosti mě bavilo se šnorchlem pokořit pětimetrovou hloubku, v moři si pohladit velkou karetu, setkání s rejnokem. V Malevilu se mi splnila moje oblíbená disciplína a to off road. Měl jsem radost, že mě instruktor pochválil. Ještě větší radost jsem měl ale ze čtyřkolek, na kterých jsem jel poprvé a musím říct, že jízda přes ty muldy a členitý terén byl neskutečný zážitek,“ svěřil se Vítek, který má ale vyšší cíle.



„Mám jeden nesplněný adrenalinový sen a to seskok padákem. Musím ale přiznat, že mám hranice a určitý pud sebezáchovy. Dokážu odhadnout, co je ještě pro mě, a co bych už nezvládl. Vím, že bych třeba nešel do bungee jumpingu, protože to někdy dopadá průšvihem. Mám záklopku, která mi řekne, tohle už ne. Hlavně nemachruju. Je tam vášeň, ale i rozum,“ přiznal se zpěvák, který má za léta riskování svůj zajetý rituál.

„Zpočátku jsem vždycky při zdi, abych si tu danou věc osahal. Já totiž nemachruju na první dobrou. Nejdřív si vše vyzkouším, jestli mi to jde, což je většinou velmi rychlé, pak jdu do plných a začne mě to bavit. A čím víc mě to baví, tím víc adrenalin funguje a člověk chce posouvat hranice. Ještě rychleji, výš a divočeji. Je ale dobré u těch adrenalinových záležitostí zůstat při zemi. Ono to totiž svádí k tomu, aby člověk trošku zblbnul, a pak přijde průšvih,“ vysvětlil Vítek, který přiznal, že je pro tyto příležitosti pojištěný.



Autor:  onl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.