Filip Blažek má hrůzu z příchodu třetího potomka! Poněkud se radikalizuje… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Filip Blažek má hrůzu z příchodu třetího potomka! Poněkud se radikalizuje…

Filip Blažek
Filip Blažek (ČT, ara)

Jeho třetí potomek má přijít na svět už v březnu a zdá se, že známý herec, idol mnoha žen Filip Blažek (41) je z toho pěkně nervózní, řeší věci, o kterých si jinak myslí, že se ho netýkají a dokonce přiznává strach…

Nastávající otec se v rozhovoru na rádiu Frekvence 1 pustil do opravdu netradičních témat. Přiznal, že ho trápí různé obavy. Ovšem nedostatek klidného spánku není to jediné, co oblíbeného herce straší.

Rozpovídal se i o dění ve dnešním světě, které nechce sledovat, ale nepříjemné informace se vždy k jeho uším donesou. „Raději dělám mrtvého brouka, že se mě to netýká,“ popsal Těžkému Pokondru jeho názor na dění ve světě s tím, že si samozřejmě uvědomuje, že se to týká všech lidí, a kdyby neměl děti, zavíral by oči snáz, jenže otcem je a přemýšlí jinak. „Daleko víc mám strach z islámského světa a z těchhle věcí, které jsou tu zakořeněné, a o kterém nikdo moc netuší a trošku mě vždycky rozzlobí ten humánní pohled na svět. Toho už mám nějak dost. Měli bychom být trochu radikální nacionalisti,“ popsal Blažek své současné pocity. Ze vztahu s Lucií Benešovou (40) má Blažek syna Luciána (16). Se současnou partnerkou Jolanou (41) už vychovávají Johanku (9), pohlaví očekávaného miminka tentokrát, pár neprozradil.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.