Modelka Vígnerová: Pořídila jsem si řídiče, abych mohla v autě pít a souložit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Modelka Vígnerová: Pořídila jsem si řídiče, abych mohla v autě pít a souložit!

Vígnerová se rozpovídala o sexu.
Vígnerová se rozpovídala o sexu. (Foto Aha! – Karel Kopáč, showpix.cz, Škoda auto)

Velkolepá show při představení nového modelu Škody Superb brala dech nejen pohledem na čtyřkolou krasavici, ale také Adrianu Sklenaříkovou (43). Topmodelka se dopustila neodpustitelného prohřešku proti etiketě!

Jakmile se Adriana objevila u slavnostního vstupu, zářila jako hvězda díky šperkům z křišťálu ve tvaru okřídleného šípu, který má škodovka ve znaku. Přehlédnout v davu 185 centimetrů vysokou krásku na 10centimetrových podpatcích také nešlo. Všechnu pozornost na sebe strhla, když přede všemi pomocí prstů a zrcátka v pudřence prováděla čištění zubů!

Osudným se jí stal raut, kde byly klobásky, steaky ze svíčkové i speciální hamburgery z knedlíků a kachních prsíček. „Miluji domácí československou kuchyni,“ prozradila rodačka ze Slovenska. A láska k jídlu byla také příčinou jejího společenského přešlapu.

Manžel Sklenaříkové mrznul

Zatímco si Adriana užívala českou kuchyni, její manžel, marocko-francouzský podnikatel Aram Ohanian (59) trpěl. „Je v Praze podruhé. Poprvé to bylo v září, kdy jsem tady fotila pro jeden magazín. Moc se mu česká metropole líbí, ale je tu na něj zima,“ svěřila se modelka.

Aneta Vignerová (27): Sex v autě

Představení nového vozu si nenechala ujít ani modelka Aneta Vignerová. Víc než výkon auta a tvar karosérie jí ale zajímaly zadní sedačky v autě. „Velmi nerada řídím, a proto jsem si pořídila řidiče. Má to jen samé výhody. Můžu se kdykoliv napít a ještě se dá na zadních sedačkách provozovat sex,“ práskla se smíchem.

Hana Mašlíková (32): Přiznala milence!

Premiéru v úterý večer neměla jen Škoda Superb, ale také modelka. Konečně kápla božskou o svém trenérovi Andrém. „Dlouho jsem ho tajila, protože jsem se bála, že o něj přijdu. Poprvé v životě jsem skutečně zamilovaná. Už jsme spolu delší dobu a dokonce spolu bydlíme,“ svěřila se modelka, která přišla na akci sama.

Kateřina Průšová (31): Zničila škodovku

Modelka byla jednou z mála žen, která dokázala ocenit krásu nového modelu z automobilky v Mladé Boleslavi. „Tohle je pro mě ideální místo, protože jsem celý život chodila nebo žila s autíčkáři. A dokonce škodovka byla mé první auto, díky kterému jsem se naučila jezdit. Taky to na něm bylo vidět - pěkně jsem ji obouchala!“ řekla Aha!.

Party pro 800 lidí

Představení nového modelu škodovky si nenechalo ujít 800 hostů a zástupci médií z 31 zemí. K odhalení došlo v pražském Foru Karlín za zvuků symfonické skladby s názvem Superb, složené speciálně pro tuto příležitost. Zahrála ji živě Česká filharmonie.


Čištění zubů podle topmodelky

Podrobný průzkum.

Odstranění zbytků jídla.

Detailní kontrola.

Po vyčistění zubů rozdávala úsměvy na všechny strany.

Foto pro Aha! – showpix.cz, Škoda auto, Karel Kopáč


PRAHA-KARLÍN, ÚTERÝ 20:30


PŘIŠEL I GOTT

Premiéru vozu si nenechal ujít ani Karel Gott. I on jezdil kdysi se škodovkou.

Marta Jandová přiznala, že auto z Mladé Boleslavi nikdy neměla.

Zpěvák zrovna doplácí leasing na superba.

Hlavní hvězdu večera představil šéfdesigner Škody Jozef Kabaň (42).



Přečtěte si
ararat
20. 2. 2015 • 08:38

1, ona taky nezná nějakou pi.z pavlače beladonu 2,asi by o tvou přítomnost tvé osoby zjevně nestála 3, a co si kdo a jak dělá je každého věcí,jenom hlupák reaguje

bella.
19. 2. 2015 • 22:14

Neznám nějakou Vígnerovou, je chudák, jde jí to jen když řidič šmíruje Dělat takovéhle blbce řidiče, to jsou hodně těžce vydělané peníze

lydyna
19. 2. 2015 • 14:28

Blbky, blbky, blbky co více dodat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.