Na internet unikl snímek Cindy Crawford bez retuše! Má břicho jako kůže šarpeje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Na internet unikl snímek Cindy Crawford bez retuše! Má břicho jako kůže šarpeje?

Cindy Crawford si ze stárnoucího těla těžkou hlavu nedělá.
Cindy Crawford si ze stárnoucího těla těžkou hlavu nedělá. (Profimedia.cz, Reuters)

Topmodelka Cindy Crawford (48) byla vždy vnímána jako dokonalost sama. Teď se však na veřejnost dostal snímek, který neprošel grafickými úpravami a má ukazovat Cindy takovou, jaká skutečně dva roky před padesátkou je.

Snímek v prádle vznikl pro časopis Marie Claire, který také jeho pravost potvrdil. Měl vzniknout v roce 2013 pro mexické vydání. Vydavatelství se k faktu, že fotku někdo vyslal do světa prostřednictvím sociální sítě twitter, postavilo sympaticky. Ve svém prohlášení uvedlo, že Cindy je krásná a snímek je skutečný, upřímný a úžasný.



Sama modelka se ke snímku nevyjádřila, v minulosti nicméně několikrát zopakovala, že se ve svém věku nesnaží být vždy dokonalá. „Mám tlusté dny, ošklivé dny, oteklé dny, dny, kdy si připadám příšerná,“ prohlásila před časem velmi upřímně modelka a pro časopis People dodala, že vliv mateřství na ženské tělo nejde popírat. Po dítěti se ani nechcete podívat do zrcadla, protože vaše břicho visí jako kůže šarpeje,“ řekla modelka v rozhovoru pro časopis People.

Cindy Crawford ne snímku bez úprav.



Autor:  ph

Přečtěte si
bella.
18. 2. 2015 • 12:02

No, Cindy má břicho hnusné , ale ať do toho neplete ostatní ženské.Je to břicho její a v 48 letech je to ona ta břišní stařena. Všechno svádět na porody je děs. Pokud sportovala takhle vytahanou kůži a stryje by tam neměla .Spíš než sportem ke štíhlosti to brala hladem k hubenosti . je to hnusný a možná tím vyprovokuje módu " opravdových vytahaných břich modelek " s podtextem, jak jsou v pravdě surrelisticky " krásná . Už byly za krásné lidem podsouvané flekaté modelky, debilní modelky, tělesně postižené modelky, tak proč ne potěhotensky břichaté

prroud
17. 2. 2015 • 22:24

A kdyby,co ma bejt? Starneme vsichni,prirozena vec!

leandro1
17. 2. 2015 • 16:40

To si Cindy spíš před focením pospala na břiše.Proto tam má ty obrazce

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.