Plán Felixe Slováčka: Dádu chce postavit před hlavu katolické církve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Plán Felixe Slováčka: Dádu chce postavit před hlavu katolické církve!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček jsou spolu už 34 let.
Dagmar Patrasová a Felix Slováček jsou spolu už 34 let. (Foto Aha! – Roman Souček , Marek Pátek, Pavel Machan, Alexandr Malachovský)

Ti dva toho spolu zažili mnoho, oba za sebou mají mnoho pracovních úspěchů, vychovali spolu dvě děti. Teď se nechal Felix Slováček (71) slyšet, že by svou Dagmar Patrasovou (58) postavil před hlavu katolické církve!

Jejich vztah je téměř ukázkovým manželstvím, které trvá už čtvrté desetiletí. Podle Patrasové je velmi důležitá tolerance mezi partnery. „S ní náš vztah stojí a padá,“ řekla Dagmar v rozhovoru pro web ona.idnes.cz.

Dagmar miluje Řím, proto tam utíkají pokaždé, když se najde vhodná příležitost nebo když touží po klidu a pohodě. „To je asi to nejhezčí, co sem tam prožíváme – když vynechám, samozřejmě, chvíle s rodinou,“ vyjádřil se Felix Slováček pro ona.idnes.cz.

Obliba  Říma zřejmě vychází z toho, že Dagmar je věřící. Pomohla jí vyrovnat se s tragickou smrtí tatínka a maminky a pomáhá jí v práci. „Víra pomůže překonat spoustu životních zádrhelů, se kterými ne vždy je snadné se vyrovnat,“ popsala Dagmar svůj vztah k náboženství.

„Kdybych měl šanci zařídit pro Dádu audienci u papeže, tak to by pro ni byl asi ten nejsilnější zážitek,“ řekl Felix, co by byl ochoten pro svou lásku udělat, jen kdyby mohl.



Přečtěte si
ararat
9. 3. 2015 • 08:23

na pipipipipipi nááááááááááá

bella.
8. 3. 2015 • 21:36

vzorné manželství a kdykoli se namazala věšela se známým kolem krku a řvala, že ji on podvádí. Přitom on je tak hnusnej, že .. ani nemluvit. Jí taky nesnesu, ale z několika jejích rozhovorů se dá soudit, že není úplná blbka. A to je v šoudvatři byznysu dost výjimka. Jen nevím, proč furt blbne děti, když je chvílema upřímně nenávidí ( ale jsou i spratci, kdy bych jí to i schválila )

anezat
8. 3. 2015 • 16:22

Trapný článek o vzrůstající senilitě Slováčka, ale je rozhodně zas lepší toto než o jejich sexuálních hrátkách. Potřebovali se zas připomenout a AHA!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.