Tajemství Jana Přeučila: Mezi lidi se odváží až po dvou hodinách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství Jana Přeučila: Mezi lidi se odváží až po dvou hodinách!

Z rodinných archivů herce Přeučila
Z rodinných archivů herce Přeučila  (Foto Aha! - Martin Pekárek)

Dlouhé dvě hodiny trvá Janu Přeučilovi (77), než opečuje své tělo natolik, aby mohl vyjít mezi lidi. Jeho blízcí o něm tvrdí, že je v péči o svůj zevnějšek horší, než ženská! Denně cvičí, pravidelně chodí do bazénu a do drogerie. Svojí péčí o vlastní tělo je herec pověstný. „Je to metrosexuál!“ shodují se jeho kolegové v dokumentu Tajemství Jana Přeučila, který Televize Barrandov odvysílá v pátek večer.

Každé ráno cvičí pět tibeťanů a pravidelně trápí tělo v bazénu.  „Snažím se dělat všechno proto, abych se vyhnul nepříjemným chorobám. Těch se bojím. Ráno pro sebe musím mít dvě hodiny, než vyrazím z domu. To mi tak akorát stačí, protože já o sebe velice dbám, musím se důkladně oholit, učesat jak bych tak řekl, použít různé spreje. A co je podstatné, musím se ráno procvičit. Mám rituál, který musím udělat každý den. I kdyby bylo půl páté ráno. Když toto neudělám, nejsem ten den vůbec svůj,“ přiznal bez skrupulí herec.

„Myslím si, že je to metrosexuál, metrosexuál průkopník v tom dobrém slova smyslu,“ vyjádřil se na téma Přeučilovy přehnané péče o sebe jeho kolega a kamarád Jiří Krampol a jeho slova potvrzují i další hercovi kolegové. „Dnešním slovníkem asi skutečně je metrosexuál,“ zauvažoval Jiří Lábus.

Nálepe metrosexuál se nebrání ani sám Přeučil. „Možná bych to trochu poopravil. Já bych chtěl, abych působil jako příjemný gentleman,“ uzavírá herec v dokumentu TV Barrandov.

Se štábem vyrazil i do svého oblíbeného bazénu, kde je takřka denním hostem. „Miluju plavání, v mládí jsem plaval závodně, dnes už se neženu, ale rád ve vodě tělo protáhnu,“ říká Přeučil.



Autor:  kot

Přečtěte si
bella.
14. 2. 2015 • 10:41

kdyby bylo víc metrosexuálů , jako je on a můj mek nebyl by smrad v tramavajích , chlapi by voněli bylo by na co koukat a co svádět . Jo, metrosexuál to je sen .... I proto tě ,meku , miluju

kofila
13. 2. 2015 • 21:34

Krabici propisek To je opravdu katastrofa

20tina12
13. 2. 2015 • 21:30

No 2 hodiny na chlapa je ujetý

babapsi
13. 2. 2015 • 20:00

ať radši kápne božskou, jak to bylo se Štěpánkou, jeho vlastní opečovávání se nás nezajímá !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.