Dominika Gottová (41): Jak to má doopravdy s macechou Ivankou (39)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dominika Gottová (41): Jak to má doopravdy s macechou Ivankou (39)?

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto Aha! – David Raub, Prima, Profimedia, ara)

Ze země tisíců jezer se zpět do vlasti vrací nejstarší dcera Karla Gotta (75) Dominika. Bydlet nebude ve vile u tatínka, ale u maminky Antonie Zacpalové (78). Je to snad kvůli Gottově manželce Ivaně? Jaké spolu mají vůbec vztahy?

Dominika žila mnoho let ve Finsku a s rodinou v Čechách se vídala jenom v rámci dovolených nebo krátkodobých návštěv. Během těchto chvil se přirozeně seznámila i se svou mladší macechou. Co na ní říká?

„S Ivankou si rozumíme! Naučila tátu a holky komunikaci přes internet, mohli jsme být proto ve spojení. Je to trpělivá a starostlivá žena,“ řekla Dominika Blesku a už se těší na to, až bude trávit čas se sourozenci.

„Samozřejmě po návratu domu, pokud bude potřeba, ráda sestřičky pohlídám nebo si s nimi udělám program.“ A na velký návrat dcery se velmi těší i Mistr. „Bude u nás kdykoliv vítána! A pokud jde o klíče od Bertramky – ona bude bydlet s maminkou, ví, že táta má vlastní život. Ale opakuji, bude u nás kdykoliv vítána."

Dominika si už pomalu balí kufry domů. V Praze si prý bude hledat práci v oboru kosmetika a estetika, který ve Finsku studuje. Předtím dělala servírku a stihla se naučit několik světových jazyků.

Přečtěte si
marek.d
3. 2. 2015 • 19:08

Promiň, že jsem tak vyletěl, nemyslel jsem to zle, jen mi ten příspěvek závistí zavanul, ale pletl jsem se. Omlouvám se. A fakt je, že ve 40 kariéru sice nemá, ale na druhou stranu - spousta lidí dělá pingly bez ohledu na věk, asi pro samé cestování nestudovala. Jestli umí dobře cizí jazyky, neztratí se. Mmch "Ivanka" neumí nic (z toho co předvedla a namlouvá si), ale do bedny se cpe, a její vylhané romanci s M. Douglasem nevěřím ani malilillinko. Je to lhářka a nula.

mandat
3. 2. 2015 • 10:55

Jaka zavist ??????????????? Tady kazdy sdili jen svuj nazor. Ale zenska po 40, udajne chytra by mela uz mit jinou karieru a ne jen pracovat jako pomocna sila v azijske restauraci.

mandat
3. 2. 2015 • 10:53

Dominika byla pred lety v jednou poradu v SRN. Tam rekla, ze se naucila trochu nemecky a mluvi tak i s pritelem.Rekla, ze nema zadnou skolu, ze pracovala a pracuje jako servirka a i jako bardama.Udajne chtela byt nezavisla. Kdyby dobre ovladala jazyky,tak urcite ma jinou praci. Ale par frazi,co se rika v restauraci, to jeste neznamena, ze je chytra a mluvi super.

bella.
3. 2. 2015 • 09:19

sugarbitter víš ty vůbec , cos tady řekl/a ? Tady se nadává na úroveň seriálů, jejich herců a jejich příbuzných a kamarádů , co tam nehrajou, jen odříkávaj a koukaj a ty chceš dosadit další herecký střevo, jen aby se ono uživilo? Nechceš místo toho koukat na kvalitu.Nestačí ti jedno Gottovic střevo na Primě a další 2 malá střeva v nějakém muzikálu?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.