Je už Mahulena Bočanová odepsaná? Kdepak! Neuvěříte, kolik si vydělala za pouhých 5 měsíců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Je už Mahulena Bočanová odepsaná? Kdepak! Neuvěříte, kolik si vydělala za pouhých 5 měsíců!

Mahulena Bočanová si pořádně vydělává.
Mahulena Bočanová si pořádně vydělává. (Foto FTV Prima, ara)

Na 600 tisíc korun si zhruba přišla za pět měsíců natáčení nového primáckého seriálu Všechny moje lásky. To je pro Mahulenu Bočanovou (47) určitě krásný honorář, i když bez zdanění…

Mahulena coby seriálová Líza Tobiášová ztvárňuje spolu s Veronikou Žilkovou (53) a Monikou Zoubkovou (38) jednu ze tří hlavních rolí. Jak se deník Aha! dozvěděl od tajného zdroje, Mahulena má smlouvu na 12 tisíc korun za natáčecí den.

Není to legrace

„V průměru má paní Bočanová tak deset natáčecích dnů v měsíci,“ dozvědělo se Aha! od svého informátora. A protože se seriál pořádně točil od září, pro Mahulenu to dělá okolo 600 tisíc korun.

Není to ale zadarmo. Jako manažerka reklamní agentury Líza točí herečka od nevidím do nevidím. A že to není žádná legrace, přiznává sama herečka. Ta kromě seriálu ještě hraje divadlo a moderuje.

Je to peklo

„Do tohohle všeho je tenhle seriál časově peklo. Je to veliká role, ale je mi tam v té partě moc dobře,“říká Bočanová. Za vydělané peníze ze seriálu si podle svého nejbližšího okolí zvelebí zahradu u nového domu v Buštěhradě. „Celou ji chce předělat, a to opravdu není zadarmo,“ svěřil Aha! Mahulenin soused. „Moc jí peníze přeju. Vždyť má malou dcerku a je tam na všechno sama. Dům se zahradou je přímo žrout peněz. A jakých! “ konstatuje Mahulenin buštěhradský soused.

Vyhazov jí nehrozí

Natočeno je už 20 dílů seriálu, točí se zuřivě dál a premiérový díl měl v neděli sledovanost přes milion. A že by byla Bočanová někdy ze scénáře »odejita«, nehrozí. Je jedna ze tří, se kterou seriál stojí a padá. »Mahu« si tak bude moct založit i slušný fond na správu domu a jeho zvelebování do budoucna.



Přečtěte si
ararat
28. 1. 2015 • 11:00

přesně tak

ararat
28. 1. 2015 • 10:59

ararat
28. 1. 2015 • 10:57

jen blázen tady vykřikuje že na den hraní dostávají 12 nebo 13 tisíc korun,no já jim to ze srdce přeji,a kdo je za to kritizuje,měl nebo má takovou možnost vydělávat,co jim brání,aby šli studovat DAMU,JAMU...nikdo nikomu nedržel pistoli u hlavy,že musí třeba prodávat,nebo sedět v kanclu....a urážet někoho za svou poctivou práci,je opravdu paranoidní...každý strůjcem svého osudu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.