Nikdy se neviděli, ale spí spolu už měsíce… MÁME SEX NA DÁLKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nikdy se neviděli, ale spí spolu už měsíce… MÁME SEX NA DÁLKU!

Michal (24), Praha
Michal (24), Praha (: profimedia.cz, archiv)

Zkoušeli jste se milovat na dálku? Ne? Chyba! To má totiž své výhody. Můžete klidně trpět příšernou nadváhou a mít tvář »vylepšenou« ošklivým akné, a nikdo nic nepozná. Na své si přijdou i ti, kteří jsou v běžném životě pořádně nesmělí, a když mají s někým tváří v tvář mluvit o sexu, tak jim zčervenají uši jako večerníčkovému Machovi.

Anonymita má prostě v sexu neskutečné kouzlo. Nedělnímu Aha! se podařilo objevit několik lidí, kteří milování na dálku považují za běžnou součást svého sexuálního života…

Sex s Klárkou je skvělý

Michal je vlastně docela normální kluk. Pracuje v reklamní agentuře a svůj volný čas si krátí sexem na internetu. Jak sám říká, prý proto, že se tak holkám snadno a rychle »dostane do kalhotek«. Stačí na stránkách určených pro lidi se stejnou zálibou popsat sám sebe a napsat, koho hledá. „Zaregistroval jsem se vlastně úplně náhodně. Teď tam mám i fotografii, kde vypadám dobře, a tak mám u holek docela úspěch,“ prozrazuje Michal. Konverzaci začíná většinou tak, že si podle fotek na internetu vybere několik holek a napíše jim, že se mu líbí. A ony buď zareagují nebo ne.

Michal si na internetu našel dokonce i stálou milenku – Kláru, se kterou provozují sex po internetu. „S Klárkou si píšu čtyři měsíce a naše konverzace čím dál tím víc eroticky jiskří. Vzrušuje mě to a skoro pokaždé se u toho uspokojím,“ říká Michal. Zároveň ale přiznává, že něco jako věrnost se při milování na dálku prostě nenosí: „Píši si pravidelně ještě s dalšími dvěma dívkami, a tam to má taky pěkný obrátky.

Takhle flirtuje Michal s jinými:

Michal: Ahoj kočičko, moc se mi líbíš, máš na fotografi i krásný úsměv.
Jiřka: Díky za kompliment, taky vypadáš dobře.
Michal: Máš krásné oči a prsa, beruško.
Jiřka: Chodíš do posilovny? Líbí se mi tvoje svaly.
Michal: Moc ne, ale začnu chodit, abych se ti líbil ještě víc.
Jiřka: Ďáblíku!
Michal: Pošleš mi nějakou svoji fotku, kde na sobě nemáš tolik oblečení, beruško?
Jiřka: Trochu spěcháš, Michálku. Ale fotku ti pošlu, když pošleš svou.
Michal: Hned ji posílám!

Tohle je sex Michala a Klárky

Michal ani Klárka se za svou zálibu v internetovém sexu ani trochu nestydí. Naopak. Oba mladí lidé souhlasili s tím, aby si redaktor Nedělního Aha! jejich pikantní debatu prohlédnul. Upozorňujeme, že přepis konverzace není doslovný, kvůli řadě vulgárních výrazů jsme jej museli redakčně »zjemnit«.

Michal: Ahoj miláčku, jak jsi se dneska vyspinkala? Máš na sobě ještě pyžamko nebo jsi nahá?
Klárka: Sluníčko moje, právě jsem se vrátila ze sprchy a mám na sobě jen ručník.
Michal: Wow, nádherná představa! Právě teď z tebe ten ručník sundávám a přejíždím jazykem celé tvé tělo. Začíná se ti zrychlovat dech a já jsem pořádně vzrušený.
Klárka: Hmm, to je příjemné! Já z tebe právě teď svlékám tričko a dotýkám se tě po celém těle. Cítím, jak jsi vzrušený a líbí se mi to.
Michal: Líbám tě na krku, a potom jedu rukou níž a níž, až tam dolů. Hraji si s tebou prsty.
Klárka: Uff, jsem z toho parádně vzrušená, kocourku. Hladím tě a líbám po celém těle. Držím tě pevně v rukou.
Michal: Nepouštěj mě! Pořádně mě stiskni!
Klárka: Jo! Už tě tisknu, je to takhle dobře?
Michal: Super! Ještě chvilku a budu. Chceš, abych si s tebou ještě hrál prsty?
Klárka: To chci, ale něžně. Jen tak se mě tam dole lehce dotýkej! Za chvilku už taky budu. Teď bych chtěla, abys byl ve mně.
Michal: Já tě hladím a zlobím tě jazykem…
Klárka: Ty mě trápíš! Ale je to nádherné!!!

Michal není jediný

Klárka je středoškolačka a k sexu přes internet ji dovedly kamarádky. Dneska si svůj den bez lechtivé komunikace nedovede představit. Vlastně má na internetu i svého kluka – Michala. „Mně se Michal strašně líbí. Je nejen hezký, ale mám pocit, že mě má i rád, a já samozřejmě jeho. Kdybychom nebyli tak daleko od sebe, určitě bychom spolu už dávno chodili. I když to někomu může připadat divný, myslím si, že jsme do sebe tak nějak zamilovaní. Já tedy alespoň určitě,“ špitá Klárka.

Konverzace s Michalem prý Kláru strašně vzrušuje. „Vždycky, když mi něco hezkého a erotického napíše, jsem z toho úplně vedle,“ usmívá se.
To, že by Michal vedl podobnou konverzaci i s jinými dívkami, Klárka neřeší. „I kdyby, tak co je na tom? Vždyť je to jenom internet! Já si také dopisuji i s jinými kluky. Musím si ale vybírat, často jsou to fakt prasata,“ tvrdí Klára.

Takhle Michalovi »zahýbá« Klára:

Klárka: Ahoj, vypadáš sympaticky. Nebudeme si psát?
Jirka: Proč ne, taky se mi líbíš. Koukám, že se chceš s někým mazlit.
Klárka: Jo, mám ráda mazlení. Ty ne?
Jirka: Jasně, že jo. Tak si představ, že právě teď tě hladím po vlasech a po krku.
Klárka: Jééé, to je příjemné. A co mi budeš dělat dál?
Jirka: Dál tě začnu hladit po prsou a budu pomalu postupovat dál a dál.

Psycholog PhDr. Jan Úhlavský: Takový sex může být nebezpečný

„Erotické dopisování je dnes celkem běžnou záležitostí. Je známým faktem, že muži tímto způsobem hledají sex, ženy spíš lásku. Mezi lidmi na internetu se ale najdou i lidé, pro které se stal virtuální svět náhražkou světa reálného. A nebo alespoň jeho převážným doplňkem. Tam realizují svá přání, fantazie, sny. Není to věc, která by byla úplně v normě. Je ale lepší, když se někdo uspokojuje za zavřenými dveřmi, než třeba před sousedovic dětmi.

I když se osobní vztahy omezí jen na elektronickou nebo telefonickou komunikaci, může mít virtuální poměr stejné sociální důsledky jako ten reálný. Fantazie může pracovat na plné obrátky, nemá žádnou regulaci skutečností, a proto může být láska po internetu prožívána velmi silně a způsobit duševní krizi. Na druhou stranu – sex po internetu eliminuje pohlavní choroby i vlastní komplexy. Můžete vypadat odpudivě, u počítače sedět v trenýrkách a vytahaném triku, a přesto vystupovat jako borec či sexuální bohyně. Tělesný kontakt to však nikdy nenahradí.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.