Syn písničkáře Františka Nedvěda: Sbalil půvabnou televizní hvězdičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Syn písničkáře Františka Nedvěda: Sbalil půvabnou televizní hvězdičku!

František Nedvěd mladší a Eva Skalická
František Nedvěd mladší a Eva Skalická (Magazín Sedmička)

František Nedvěd mladší (40) našel lásku. Jeho partnerkou je reportérka TV Barrandov Eva Skalická (39), kterou sice zná už dlouhá léta, jiskra však mezi nimi přeskočila teprve před Vánocemi.

„Od vidění se známe už přes dvacet let, ještě z doby, kdy jsem jezdila se skupinou Pussy. Nedávno jsme se ale potkali a pak jsme spolu točili i reportáž,“ nastínila krásná Eva pro Barrandovskou Sedmičku, jak se s Františkem seznámila.

František pravidelně vystupuje v jedné z pražských restaurací, kam Eva pozvala své rodiče. Když František začal hrát, Eva propadla jeho kouzlu. Slovo dalo slovo a domluvili si tedy společnou schůzku.

„Stalo se to chvilku před Vánocemi a bylo to nesmírně romantické. Šli jsme starou Prahou, až se začalo smrákat a skončili jsme na Karlově mostě, kde nám do toho tiše sněžilo,“ vypráví krásná reportérka o počátcích jejich vztahu. Oba, jak se zdá, si nový vztah užívají, což dokumentují i snímky našich fotografů, kteří zamilovaných páreček potkali v centru metropole.

František Nedvěd, který se od mládí potýká se zdravotními problémy psychického rázu, o své lásce prohlašuje: „ Pro mě je to první partnerka, která rozumí hudbě a dokáže ji naplno ocenit.“  A dodává, že ještě podstatnější je to, jak je jeho partnerka hodná a krásná žena.

Oba už mají něco za sebou. Eva je maminkou dvou malých dětí, i František má z prvního manželství dospělého syna. Další detaily o mladé lásce uvidíte v pořadu Barrandovská Sedmička v neděli 18. ledna na TV Barrandov.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.