Skandály roku 2014 aneb Co rozvířilo vody českého šoubyznysu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Skandály roku 2014 aneb Co rozvířilo vody českého šoubyznysu!

Harapes a Fialová se již v tomto životě asi nesmíří
Harapes a Fialová se již v tomto životě asi nesmíří (Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan, ČTK)

 Byl to zajímavý rok! Některé slavné osobnosti zahýbaly svým partnerům. Jiné se začaly živit sexem, další se pořádně hádaly. Anebo se vdaly za kontroverzní osoby a zuby nehty se bránily to přiznat veřejnosti. Pročtěte si klíčové skandály letošního roku.

Herec Preiss: Pokus o sebevraždu!
Před Vánocemi šokoval herec Martin Preiss (41), který se po hádce s manželkou Martinou (39) pokusil spáchat sebevraždu. Nakonec ho lékaři odvezli do nemocnice, odkud ho po ošetření propustili domů. Druhý den ho vyděšení rodiče Jana (66) a Viktor Preissovi (67) převezli na psychiatrii, kde nastoupil léčbu. Mluví se o tom, že Martina srazily na kolena deprese, které se snažil rozehnat alkoholem.


Vdovec po Bartošové: Chlast a milenky
V závěru dramatického roku promluvil bývalý zvukař Ivety Bartošové (†48) Standa Lysý (49). Na vdovce Josefa Rychtáře (56) práskl, že po smrti Ivety utápěl žal v sexu a alkoholu. „Rychtář nezůstal rozhodně bez sexu po smrti manželky. Chlap jako je on to ani nemůže vydržet, patří mezi sexuální kance,“ přiznal bez okolků. „Tohle hovado, ať si sáhne do svědomí, kdo měl v Ivetině domě sex. Já od smrti manželky nesouložil,“ bránil se Rychtář. Žen, které nicméně tvrdí, že s ním od smrti Bartošové udržovaly poměr, je hodně.

Herečka z Ulice se živila jako prostitutka
Na začátku listopadu se provalilo, že herečka a tanečnice Diana Korbelová (18), známá svou rolí v seriálu Ulice, si přivydělává jako placená společnice. Za jeden hodinový akt si tehdy účtovala 1500 korun! Pod krycím jménem Ester si za hodinu sexu říkala o půldruhého tisíce. Za příplatek šla do líbání nebo orálního sexu bez ochrany. Jestli se živí prostitucí i nyní, není jasné!
Moderátorka Událostí tajila svatbu
Na hvězdu Událostí ČT Anetu Savarovou (28) prasklo, že je už několik měsíců vdaná! Sňatek s kontroverzním podnikatelem Janem Harangozzem (48) se provalil začátkem září. „Ano, mohu potvrdit, že jsem se vdala. Více to ale komentovat nebudu,“ obrnila se tehdy mlčením. A chová se tak dodnes. Česká televize nijak událost neřešila. Přitom manžela Savarové před lety stíhali v kauze takzvané konkurzní mafie bývalého ústeckého soudce Jiřího Berky.

Postránecký vyřval scenáristku
Třásla se všechna okna ve filmovém ateliéru! Václav Postránecký (71) alias Doktor Panenka ze seriálu Doktoři z Počátků se brutálně pohádal se scenáristkou Lucií Paulovou (49). A to kvůli dějové lince! „On nechtěl ustoupit, já jsem nechtěla ustoupit, on měl svou pravdu, já měla svou pravdu. Bylo to velmi na kordy, asi třikrát jsem odešla na toaletu, abych se uklidnila, snažila jsem se být ledově asertivní, ale nešlo mi to,“ svěřila se Paulová.

Buffon podváděl Šeredovou
Taková to byla láska! Nakonec se naše modelka Alena Šeredová (36) a brankář fotbalového Juventusu Gigi Buffon (36) rozvádějí. Za vše může moderátorka televize Sky Ilaria D‘Amico (40). Ta vyfoukla Aleně muže a synům Louisovi Thomasovi (6) a Davidovi Leemu (4) tátu. „O rozvod, který může trvat týden nebo třeba dvacet let, si můžete v Itálii zažádat až po třech letech od chvíle, kdy přestanete mít společnou adresu,“ objasnila Šeredová, proč stále nejsou rozvedení.

Baleťák Harapes odstrčil Fialovou
Slavný baleťák Vlastimil Harapes (68) utekl na večírku před svojí bývalou kamarádkou, herečkou Květou Fialovou (85). Ta si s ním chtěla vyříkat televizní natáčení pořadu VIP Prostřeno!, během něhož prohlásila, že je „dostatečně teplej“. Tím si rýpla do jeho údajné homosexuality. Když k němu herečka přicházela, začal prchat. Fialové, která se ho pokusila zadržet, se hrubým způsobem vysmekl, až ztratila rovnováhu. „Paní Fialovou už nechci nikdy potkat! Jako omluvu použila větu, že už je stará, a tak může říkat, co chce a kde chce. Jenže ve svém věku si neuvědomuje, že mluvit může jenom o sobě a ne o druhých, o třetích už vůbec ne,“ rozohnil se Harapes.
Hádka sourozenců Brodských
Na jaře spolu hodně válčili herečka Tereza Brodská (46) a její nevlastní bratr Marek (55). Terezu vytočila jeho slova v pořadu 13. komnata. V něm prohlásil, že je zastáncem »estetičtější« sebevraždy, než jakou zvolil jeho a Terezin otec, herec Vlastimil Brodský (†81). Až se prý bude chtít zabít, vyleze vysoko do hor, bude popíjet rum a umrzne... Terezu to nadzdvihlo ze židle a prohlásila Marka za »debila«. „Ségra je blázen, vždyť to byla jen sranda,“ prohlásil tehdy Brodský.



Přečtěte si
camse
1. 1. 2015 • 15:32

kurzové sázení, velmi spolehlivé info http://caveso.webnode.cz/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.