Souboj nemravných celebrit: Seidlová vs. Vágnerová vs. Plodková aneb Nahé třiatřicítky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Souboj nemravných celebrit: Seidlová vs. Vágnerová vs. Plodková aneb Nahé třiatřicítky!

Bára Seidlová je slušné děvče a z jejích nahých záběrů byl v rodném Mikulově pěkný poprask.
Bára Seidlová je slušné děvče a z jejích nahých záběrů byl v rodném Mikulově pěkný poprask. (Foto: Aha! - ara)

V posledních letech producenti a režiséři filmů přitvrdili a jejich nároky na vnadné krásky se stupňují. Na plátně či na obrazovce chtějí ukazovat alespoň poprsí, aby si divák nemrava přišel na své. A mladá generace hereček se tak musí sakra otáčet, aby jejich představy naplnila. Které herečky už své bujné vnady ukázaly?

Barbora Seidlová (33)
Film: Bolero
Zajímavost: S tím, aby se ve filmu ukázala nahá, měla velký problém. Pochází totiž z jižní Moravy, konkrétně Mikulova, kde drtivá většina lidí patří mezi věřící. Na Bolero se tak herečka neměla ani sílu podívat. „Jsem stydlivá dívka. Viděla jsem jen hodně hrubý sestřih, pak už nic,“ poznamenala. Své vnady odhalila ve scéně, kdy byla surově znásilněná a následně i zavražděna. „Nezachovala jsem si správný odstup od své role. Znásilnění a vraždu jsem si tak trochu prožila a pořád mám strach, že se mi ty pocity vrátí,“ dodala.


Jana Plodková (33)
Film: Protektor, Rozkoš
Zajímavost: Sexy herečka upoutala svými křivkami již ve filmu Jana Svěráka Vratné lahve. V něm podněcovala erotickou fantazii režisérova otce Zdeňka v roli Josefa Tkalouna, dumajícího nad záhadnými čárkami na jejím břiše.
Hana Vagnerová (33)
Film: Bathory, Odsouzené (ČT), Úspěšný lov (z cyklu ČT Škoda lásky)…
Zajímavost: Hana Vagnerová si s nahotou hlavu neláme. Zatímco mnohé herečky používají při erotických scénách dublérky, Hanka se před kamerami svléká raději sama. A rozhodně se nemá za co stydět. V Úspěšném lovu se Jiřímu Langmajerovi předvedla tak, jak ji pánbůh stvořil.

Anketa

Která ze slavných nahotinek se vám líbí nejvíce?
Celkem 569 hlasujících




Přečtěte si
news
23. 12. 2014 • 09:19

Ošklivky kde je našli/jiné nemaj humus/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.