»Přifouknutá« Mesárošová roní slzy: Z pohádkově bohatého svalovce se vyklubal Baron Prášil s velkými problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

»Přifouknutá« Mesárošová roní slzy: Z pohádkově bohatého svalovce se vyklubal Baron Prášil s velkými problémy!

Dominice zase zbyly z lásky jen vrásky...
Dominice zase zbyly z lásky jen vrásky... (Aha! - Daniel Černovský, reprofoto ČT)

Tak to je vážně smůla! Krásná Dominika Mesárošová (29), jen »drobně vylepšená« plastickými chirurgy, prožívá těžké chvíle. Když se jí konečně podařilo najít muže svých snů, který byl krásný, chytrý, vtipný a »docela náhodou« bohatý, přišla obrovská rána.

Plánovali svatbu a miminko, teď však budou svátky trávit každý sám. Přestože svalovec, který si na své tělo dokonce nechal vytetovat Dominičino jméno, mluví jen o lehké přeháňce ve vztahu, jiné zdroje potvrzují, že se pár už fakticky rozešel. Prasklo totiž, že Marek Dominiku krapet tahal za nos.

Markovy problémy jsou, jak se zdá, poněkud většího rozsahu. Navíc se týkají jeho podnikání, které zřejmě není tak pohodové, jak si Domča myslela. „Máte dobré informace. Řekli si, že to až do Nového roku budou tajit, proto mlží. Marek měl opravdu vážné potíže, týkalo se to snad jeho podnikání, lidé ho uháněli i doma u Dominiky, takže to mezi nimi skřípalo,“ řekl webu super.cz jeho prý velmi dobře informovaný zdroj.

„On byl čím dál podrážděnější a před týdnem se sbalil s tím, že ji musí chránit před těmi, s nimiž má problém, a odstěhoval se,“ tvrdí dál zdroj s tím, že Dominika z toho byla zdrcená, ale pak jí začalo docházet, že už delší dobu vnímala, že k ní Marek nebyl tak úplně upřímný, říkal jí nesmyslné pohádky a že mu teď už nevěří ani slovo.

Ach jo! Krásná Dominika je tak zase i přes svůj přirozený půvab zase sama. Najde se konečně její princ na bílém koni, který se stane její osudovou láskou? Pokud bude mít něco naspořeno, nebude Dominika nejspíš vůbec proti…





Přečtěte si
tosto
11. 12. 2014 • 16:13

asi tam mělo být . . . . .půvab u přirození . . .

anonymaus
11. 12. 2014 • 15:31

"...i přes svůj přirozený půvab zase sama." Tak to mě rozsekalo. Díky

mekanik
11. 12. 2014 • 15:04

hnuska

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.