Vtipné Prostřeno! s dětmi: Nespokojení kuchaři a holčička, která ví všechno nejlíp! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vtipné Prostřeno! s dětmi: Nespokojení kuchaři a holčička, která ví všechno nejlíp!

Mikulášské Prostřeno! s dětmi.
Mikulášské Prostřeno! s dětmi. (FTV Prima)

Už máte dost primitivů v pořadu Prostřeno!, kteří se umí akorát hádat a podrážet další soutěžící? Tak tenhle týden je určen právě vám. Představí se maminky s malými pomocníky.

Děti budou mít tentokrát jednu z hlavních rolí. Podle nich se bude vařit a často budou také asistovat během samého kuchtění a prostírání. Někdy dokonce budou v roli šéfkuchařů a maminky budou jenom asistovat! „Simonko, už si někdy viděla, že by byl cukr v lednici?“ ptá se třeba maminka snaživé dcery, která se odvážně rozhodla připravit dort skoro sama. „Ale pořádně to dělej, jo?“ připomíná mamince. „Tak jo, šéfe,“ říká odevzdaně rodička.

Video se připravuje ...

Pořad také ukazuje, že vaření s dětmi není žádná hračka. Slzy jsou na denním pořádku, neustále hlídání, přesvědčování, rozdávání ochutnávek… Na to, jak se s tím popraly hostitelky ještě k tomu před kamerou, se můžete podívat během týdne. Soutěžit o 50 000 korun budou čtyři maminky s dětmi a jedna babička s vnoučkem.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Autor:  mpa

Přečtěte si
ararat
2. 12. 2014 • 19:20

myslím si,že do takovéto soutěže děti nepatří

znalec
2. 12. 2014 • 17:39

cvičené děti na obrazovce mě nudí v jakémkoliv pořadu...

jity
2. 12. 2014 • 12:48

Dnešní děti jsou oprsklé, my když jsme přišly jako děti do zicího prostředí, tak jsme byly zase zaražené a styděly se. Ani jedno neni dobře, jak se říká zlatá střední cesta. Tato holčička se chová jako Bibi Báry Nesvatbové, ta ve vaření byla také přemoudřelá, zkrátka ředitelka zeměkoule.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.