Bob Klepl (56) o své "homosexualitě"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bob Klepl (56) o své "homosexualitě"!

Bob Klepl si jednu chvíli nebyl jistý, zda ho nepřitahují muži.
Bob Klepl si jednu chvíli nebyl jistý, zda ho nepřitahují muži. (Aha! – Martin Přibyl)

Bob Klepl patří mezí ty zábavné herce, kteří rádi povídají a co nevědí, to neřeknou. Pravda, před jistou dobou ohledně své hospitalizace v psychiatrické léčebně v Bohnicích mluvit nechtěl, ale není se čemu divit. Vysvětlovat, proč slinivku léčí tam, kde jiní problémy s alkoholem, to není příjemné nikomu. Tentokrát překvapivě promluvil o svých pochybnostech ohledně sexuální orientace.

Někdo má své intimní preference od začátku dané a o tom, zda ho ženy přitahují či nikoliv, nemusí sáhodlouze přemýšlet. Bohumil Klepl to v životě tak lehké neměl a o svou sexuální identitu svedl těžký vnitřní boj. Sexuální orientací si totiž v jednu chvíli vůbec nebyl jistý.


"To když jsem poznal kolegu Jiřího Hromadu, kterého mám moc rád. Ale dospěl jsem nakonec k názoru, že mě chlapi nechávají v klidu," ocitoval hercovu úvahu deník Blesk. Co na to říká prezident Herecké asociace se nám zatím zjistit nepodařilo.



Přečtěte si
ivoadler
2. 4. 2015 • 13:22

Chtělo by to objektivní vyšetření. To se na penis připnou takový snímače a pak se před dotyčného pouštějí různé, převážně erotické obrázky. Snímače zaznamenají reakci dotyčného. Podle této reakce se objektivně zjistí, jak na tom dotyčný je.

beladona
22. 11. 2014 • 23:05

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.