Veronika Nová řeší manželovu podpásovku: Proč jí to neřekl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Veronika Nová řeší manželovu podpásovku: Proč jí to neřekl?

Veronika Nová to má v První republice spočítané...
Veronika Nová to má v První republice spočítané... (Foto pro Aha! – Česká televize, ara)

Šok a krev! To prý čeká příznivce seriálu První republika hned v prvním díle druhé série. Představitelka Magdalény Veronika Nová (28) bude popravena. V jejím dalším setrvání v seriálu jí nepomůže ani to, že je manželkou režiséra Bisera A. Arichteva (38).

„Už v prvním díle druhé série by měla umřít,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj, který prozradil i jakým způsobem. „Bude to hodně dramatická smrt, protože ji popraví,“ dodal. Hvězda a jedna z hlavních hrdinek první série Magdaléna, ale o svém tragickém konci nemá zatím ani tušení. „Určitě si tam zahraju, ale oni ještě nejsou kompletní scénáře, takže o tom nemůžu ani mluvit. Sama nevím, jak to s tou mojí postavou bude. Ale určitě tam budu nějak figurovat,“ okomentovala celou záležitost deníku Aha! Veronika.

Nebude to poprvé
Pokud si tedy scenáristé svůj záměr se smrtí Magdalény nerozmyslí, začne první díl druhé série stejně jako pilotní díl seriálu. Tam ale na rozdíl od jednoho nečekaného úmrtí byly mordy hned dva! Pár minut po úvodní znělce byli zavražděni manželé Ludmila a Jakub Léblovi v podání Veroniky Freimanové (59) a Jana Hrušínského (59). 


Seriál se líbil i v Buenos Aires!
Zatímco se druhá série ještě nezačala natáčet, ta první zabodovala až za oceánem. A právě na festivalu v hlavním městě Argentiny Buenos Aires ho Veronika reprezentovala a cenu za nejlepší seriál převzala i s manželem. „Bylo to super, protože jsme tam vyhráli cenu za První republiku. Bylo to ocenění, jak za zpracování seriálu, tak divácký úspěch. Měli jsme obrovskou radost,“ řekla Aha!.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.