To mozek Lucie Bílé nebere: Lidé jí zazlívají Zemana! Co jsou ti Češi zač? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To mozek Lucie Bílé nebere: Lidé jí zazlívají Zemana! Co jsou ti Češi zač?

Lucie Bílá považuje Čechy za knedlo-vepřo- zelo. A někteří Češi prezidenta Zemana za ovar.
Lucie Bílá považuje Čechy za knedlo-vepřo- zelo. A někteří Češi prezidenta Zemana za ovar. (Foto: ČTK, koláž Ahaonline.cz)

Oblíbenkyně Miloše Zemana (70), mnohonásobná vítězka lehce pochybné soutěže Český Slavík a vynikající zpěvačka Lucie Bílá (48), nemá v posledních dnech příliš důvodů k veselí. Možná zažívá to, co před časem Jiřina Bohdalová (83). Oběma se nevyplatilo převzít vyznamenání od prezidenta vzešlého z přímé volby. Populární pěvkyně tak dostává pořádně zabrat.

Během jistého večírku jisté kliniky si Lucie Bílá vylila srdíčko a postěžovala si na neduhy našeho národa. "Málokdo ví, jak se cítím v pozici, ve které jsem. Ví to jenom žena, která je stejně vysoko ve svém oboru, jako já. Není to vůbec jednoduché v naší zemi, protože naše povaha je zvláštní. Dávají mi strašnou čočku, třeba dneska. Češi jsou jak knedlo-vepřo-zelo. Nemůžeme bez toho být, ale je nám po tom těžko," snaží se vysvětlit kámen úrazu zpěvačka na webu Sedmičky.


Dobrosrdečná a možná lehce naivní Lucie by si možná měla dát pozor, komu sedá na lep. Sladké řečičky mocných jsou ošemetné a přátelsky se stavět k lidem, kteří zemi škodí je cestou do pekel. Nakonec sama našla řešení, jak se příště vyvarovat nepříjemností a nevraživosti lidu. Nechá si totiž na klinice plastické chirurgie zvětšit mozek, a tak každou levárnu hned prokoukne. "Chci, aby se mi zvětšil, protože tohle není normální," posteskla si Lucie Bílá.



Přečtěte si
karelr4
16. 4. 2017 • 07:23

Někteří cikáni se za to stydí, že jsou CIKÁNI a radši nechávají říkat romové. Nazývat Cikány výrazem „Romové“ je diskriminace ostatních cikánských etnik. Těch je v Evropě mnoho: Sinti, Jerli, Kalé, Kalderaš, Roma, Lalleri, Lovara a Manuš. Je to asi tak, jako kdybychom všechny Slovany chtěli nazývat pojmem „Bulhaři“.

karelr4
16. 4. 2017 • 07:15

Asi tak je stejně blbej asi jako ovar

svatadala
20. 9. 2015 • 17:16

Lucii nikdo nic nezazlívá, vždyť velebila každého prezidenta, který tu po 89 roce byl a kdyby tu byl prezidentem čert, vylíže mu .....taky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.