Dana Morávková krátce po smrti maminky: Neuvěříte, k čemu se přinutila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dana Morávková krátce po smrti maminky: Neuvěříte, k čemu se přinutila!

Dana Morávková zahání žal smíchem.
Dana Morávková zahání žal smíchem. (Foto pro Aha! – elega.cz, ara)

Když vám zemře někdo z vašich nejbližších, určitě vám nebude do smíchu. Bolest z takové ztráty sice prožíváme různě intenzivně, nicméně zřejmě všichni se nějakou dobu trápíme, než to nejhorší přejde. Dana Morávková (43), která přišla o maminku, se nicméně přinutila smát jako o život.

Dana totiž hraje v komedii »Jistě, pane premiére!«, která je na smíchu a vtipech postavena. A herečka na sobě nedala ani přinejmenším znát, že má v srdci žal. „Nejvtipnější byla paní Morávková – vůbec jsme netušili, že má smutek v rodině,“ řekla Blesku návštěvnice představení Divadla bez zábradlí.

Jak ovšem naznačil zdroj z divadla, Morávková není jediná, kdo se dokáže tak mistrně přetvařovat. „Herci kvůli smutku téměř nikdy neruší přestavení. Jsou to profesionálové.“ Jak se nám podařilo zjistit, Dana neodřekla ani své další závazky – natáčí také nové díly Ordinace v růžové zahradě 2. Proč ne? Vždyť právě práce dokáže člověka často přivést na jiné myšlenky.



Autor:  ph

Přečtěte si
ararat
12. 11. 2014 • 12:26

xsedmikraska velmi lidsky a hezky napsané

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.