Prostořeká soutěžící v Prostřeno!: Intimní otázky na tělo, tvrdá slova a křik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prostořeká soutěžící v Prostřeno!: Intimní otázky na tělo, tvrdá slova a křik!

Dámy se do sebe pořádně pustily. Jeden týden a tolik zášti!
Dámy se do sebe pořádně pustily. Jeden týden a tolik zášti! (FTV Prima)

Když se v kulinářském pořadu Prostřeno! sejdou samé ženy, tak to nikdy nedělá dobrotu. Okolo stolu bývá mnoho hašteření, zbytečných hádek a každá z dam má pocit, že zrovna ona je tou nejlepší hospodyňkou. Tyto díly budou ovšem jiné. Prostořeká soutěžící vyprovokuje svou soupeřku tím, že jí pokládá velmi intimní dotazy!

Ženy si většinou při konfliktech či zápolení neřeknou nic narovinu, ale používají rafinovanější zbraně. Jednou z nich můžou být právě dosti nevhodné otázky na tělo, které nejstarší soutěžící Sylvu, která je momentálně bez partnera, dost vytočí z míry. „Tys nám včera prozradila, že jsi dva roky sama. Nechybí ti sex? Nemáš ani žádnýho kamaráda, nebo přítele na telefonu,“ ptá se soužící během večera. „Já sama bych bez sexu nevydržela ani týden,“ dodala k tomu zvídavá Hana.

Video se připravuje ...

Další večer Sylva otočila a natvrdo jí řekla, že jí u ní nechutnalo, načež se Hana dětinsky vypravila vyřvat do kouta. „Musela bych bejt sprostá,“ zahalekala dramaticky u odchodu.

Video se připravuje ...

Dojde i na kritiku ohledně oblečení, ženy se spontánně rozdělí to určitých týmů a podporují se navzájem či proti sobě. V tomto týdnu se sice neobjeví takový úkaz, jakým byla Darja, ale i tak bude co sledovat!

Video se připravuje ...



Autor:  mpa

Přečtěte si
ararat
24. 11. 2014 • 08:44

bum-bac-bumcko..si mě velmi la ty která kritizuješ všechno a všechny nevibíravými vulgaritami tak jako bys kritizovala samu sebe..trochu blbost že?

tnikita
13. 11. 2014 • 23:40

Krémová polívka je moc hustá,vývar je slabý,maso je vysušený,dezert je moc sladký...řeší se nudle,bujon,mrkev v polívce,přesto všechno sním a ve finále dám maximálně 5 bodů,protože mají blbě vymalováno v ložnici.A druhý den uvařím téměř to samé a urazím se,když mě ostatní zkritizují stejnými slovy.Mám pocit,že to už dávno není pořad o vaření

prasulka
11. 11. 2014 • 15:46

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.