Tajemství videa s Ivetou! Kdo ji natáčel a proč vše zveřejnil až teď? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Tajemství videa s Ivetou! Kdo ji natáčel a proč vše zveřejnil až teď?

Zvláštní video s Ivetou Bartošovou se objevilo až měsíce po její smrti.
Zvláštní video s Ivetou Bartošovou se objevilo až měsíce po její smrti. (TV Barrandov)

Ani po smrti nemá klid! Ve středu uplyne půl roku od tragického úmrtí Ivety Bartošové (†48) a na veřejnost se najednou dostávají dosud utajená videa z jejího soukromí! Chce jen někdo ukázat jejím fanouškům, jak zpěvačka docela obyčejně žila, nebo se hodlá pouze přiživit na jejím jméně? Kdo za nimi stojí?

Zatím s posledními záběry, ve kterých Iveta doma v nové kuchyni peče broskvovou bublaninu, přišla šéfka jejího fanklubu Renáta Musálková. Video bylo natočeno u Ivety doma v pražské Uhříněvsi v září loňského roku. „Chtěla jsem předkládat fanouškům, jak Iveta vypadá v soukromí, když nezpívá, není na pódiu. Aby viděli, že je to obyčejná ženská. Točili jsme třeba videa, kdy vařila. Teď pomalu vypouštím ta videa ven, aby fanoušci viděli, jaká byla,“ svěřila se v reportáži televizního pořadu Barrandovská Sedmička. Zdá se tedy, že na další záběry ze soukromí dnes už mrtvé zpěvačky nebudou muset diváci dlouho čekat...

Video se připravuje ...

Není ale jediná, kdo odhaluje zpěvaččin život. Svojí troškou do mlýna hodlá přispět i vdovec Josef Rychtář (56), které chce o Ivetě napsat knihu. V ní by rád čtenářům nabídl pohled do jejich tříletého společného života. „Knížka bude začínat naším seznámením a končit odchodem Ivetky,“ nastínil Rychtář. Kdo bude další?

Přečtěte si
news
1. 11. 2014 • 11:28

Ted je to jedno stejně je mrtvá !!!! a já jsem stejně lepší kuchař než nějaká pipka....

mpads
29. 10. 2014 • 11:07

citsvet

ararat
29. 10. 2014 • 08:28

citsvet děkuji Vám za velmi hezký příspěvěk

citsvet
28. 10. 2014 • 21:43

Proč lidi hodnotí člověka,jen na základě povrchního poznání?Co je vede ke kritice?Potkal jsem hodně nemocných lidí,ktří mě otevřeně řekli,že je nemoc hodně změnila.Tímto poznáním směřuju i na Ivetu.Nemoc psychického původu,je hodně založená na povahovém jednání nemocného člověka.Když porovnám zjevné nemoce,má zlomenou ruku atd.je pro lidi ten člověk očividně nemocnej,ano je to vidět.Bohužel nemocnou duši člověka,nemusí být na pohled očividně vidět.Tak to mají tito lidi smůlu ve veřejným životě,neboť jejich úraz není vidět,ale ten člověk trpí vnitřně i v zrcadle chováním.Hodnoťme člověka,až dozrajeme v poznání,že můžeme si toto gesto dovolit.A položme si otázku,jestli mi jsme tak dokonalý člověk bez chyby.Naštěstí mrtvímu už nikdo neublíží.Přeji Ivetce klid,neboť byla obyčejný člověk v davu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.