Na zpěvačku Mariku Gombitovou (58) se usmálo štěstí: Obdivovatel jí koupil luxusní nemovitost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Na zpěvačku Mariku Gombitovou (58) se usmálo štěstí: Obdivovatel jí koupil luxusní nemovitost!

Marika Gombitová s přáteli. (Vlevo podnikatel Hron)
Marika Gombitová s přáteli. (Vlevo podnikatel Hron) (Foto: Nový čas )

Fanoušci na zpěvačku Mariku Gombitovou nikdy nezapomněli. Po nehodě ji prosili o návrat na podia a televize byly připravené zaplatit cokoliv, aby hvězdu se zlatem v hrdle přilákaly zpět. Zpěvačka se ale celých 12 let stranila kontaktu se světem. Začíná se to pomalu měnit?

Přes deset let křehká blondýnka odmítala nabídky televizí i firem, které ji chtěly mít jako ozdobu na soukromých akcích. Každý by si za hvězdu ochotně připlatil, ale Marika neudělala ani jednu výjimku. Až do letošního května, kdy zazpívala na narozeninách svého kamaráda Júliusa Hrona (60). Už tehdy se začalo spekulovat, že by se Gombitová mohla vrátit zpět na jeviště.

A nyní to vypadá, že se jí její přítel Hron odvděčil. Financoval totiž koupi luxusní novostavby, která zpěvačce slouží mnohem lépe, než panelák na legendárním bratislavském sídlišti Petržalka. I po přestěhování si byt držela, ale nyní se ho podle informací serveru pluska.sk zbavila a užívá si pouze luxusní novostavby. Není divu, jak slovenští novináři připomínají, právě ve starém bytě prožila nejhorší etapu svého života. Žila tam v totální izolaci po nehodě, pobírala jenom invalidní důchod a tantiémy za hrané písně.

„Řekl jsem si, že Marika rozdala hodně radosti a zaslouží si, aby i ona něco dostala,“ řekl k celé věci podnikatel Július Hron. Spekuluje se tedy o tom, že zpěvačka se chce konečně odstřihnout od smutné minulosti a začít nový život a snad i novou kariéru.



Přečtěte si
clearstream
1. 11. 2014 • 17:52

Mám rád sice metal, ale z mnohých jejích písní mě fakt příjemně mrazí. Takové Koloseum...

ararat
21. 10. 2014 • 11:35

Mariko, běž do toho,lidi tě mají rádi.

prroud
21. 10. 2014 • 09:04

Preju ji hodne stesti

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.