Jízlivá Něrgešová: Zaútočila na naivku Kerndlovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jízlivá Něrgešová: Zaútočila na naivku Kerndlovou!

Moderátorka Laďka Něrgešová
Moderátorka Laďka Něrgešová (Foto Aha! – Dana Kolářová, Roman Souček, David Malík, Marek Pátek, FTV Prima, ara)

Každá soutěž potřebuje tak trochu okořenit. Tentokrát se o to postarala moderátorka Laďka Něrgešová (38) a herečka Tereza Kostková (38). Zkušené ženy na prahu čtyřicítky se totiž pustili do nedávno provdané Terezy Kerndlové (28).

V pořadu Muži proti ženám nebyla o slovní přestřelku nouze. „Už jsi ztratila nějaký ten ideál?“ Zeptala se Tereza Kostková mladé zpěvačky, která se vdávala v létě minulého roku. „Neztratila,“ řekla překvapená zpěvačka a hned byla přehlušena pobavených smíchem ostatním.

„Ono je důležitý si vzít toho správnýho chlapa,“ snažila se Kerndlová, načež se Kostková s Něrgešovou opět zasmály a ironicky dodaly „No určitě…“

Video se připravuje ...

„My jsme spolu deset roků, to je stejné jako manželství,“ pokračovala Tereza, když ji Něrgešová utnula s tím, že stejné to není a všechno se změní po narození dítěte. Teď už zpěvačce došly argumenty, protože s manželem Reném zatím potomka nemají. Kerndlová zůstala chudák jako opařená a přestala mluvit, než se do celé věci zapojila Mahulena Bočanová a nejmladší manželku osvobodila. „Prosím vás, neberte té holce ideály, je mladá, krásná, šťastná.“ Jak to bude asi za pár let? Dojde na slova Něrgešové a Kostkové?



Přečtěte si
svatadala
3. 3. 2016 • 19:41

Nechutná a nafrněná Něrgešová ať je ticho a do Kerndlové se nenaváží, bl-bka, nesahá jí po kotníky.

tacoo
12. 10. 2014 • 21:52

viděl jsi to postarší individum s nakulmovanýma řasama, co má Kerndlovka?

ararat
11. 10. 2014 • 17:36

tady na diskuzi to vypadá jak spolek,nán,všechny schované za sklem a machrují jak by sami byla těmi lepšími...úžasná lidská blbost

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.