Jana Šulcová má špatné vzpomínky na dětství: Táta měl milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jana Šulcová má špatné vzpomínky na dětství: Táta měl milenku!

Herečka slepě uvěřila a půjčila své úspory. Ani na vteřinu nezapochybovala, že by jí známý peníze nevrátil.
Herečka slepě uvěřila a půjčila své úspory. Ani na vteřinu nezapochybovala, že by jí známý peníze nevrátil. (Foto Herminapress.cz, ara)

Prošla si závislostí na alkoholu, hrůznými nemocemi a ošklivým rozvodem. Život se s jednou z nejkrásnějších hereček Janou Šulcovou (67) nemazlil. Nyní promluvila o další události, která nemile ovlivnila její život. Otec měl milenku, kvůli které dceru ignoroval.

Jana svého tátu milovala a on miloval ji. Jenže pak se najednou jeho chování úplně obrátilo. „Doma se tvářil kysele. Pořád měl takový naštvaný výraz. Najednou ten táta, který mě bral v neděli na procházku, začal uhýbat mým očím. Nechápala jsem to,“ svěřila se Šulcová v rozhovoru pro Ona Dnes. Teprve později zjistila, že otec se zamiloval do jiné ženy. Od rodiny však neodešel, a tak bylo doma dusno…

„Když dítě žije v rodině a zjistí, že mezi rodiči něco neklape, řekne si, kdybych tolik nezlobila, tak by to táta nikdy neudělal, a vezme vinu na sebe,“ vysvětluje Šulcová, jak se tehdy cítila. S otcem i přesto zůstala, byla při něm i v době, kdy umíral. „Seděla jsem týden u jeho postele, držela ho za ruku a četla mu Romanci pro křídlovku. Zemřel v sobotu 3. června 1967 za pět minut půl desáté a já v té nemocnici zůstala ještě celou noc, aby maminka s bráchou klidně spali,“ vzpomíná herečka s tím, že právě tehdy se s otcovou milenkou setkala. „Vyšla jsem před pavilon a tam byla paní, která usedavě plakala a omlouvala se, že nám zkazila dětství... Prosila mě o dopisy, které posílala tátovi. Chtěla je zpátky. Jela se mnou až domů a čekala před barákem. Máma byla dáma, tak jí je vrátila. Já jí je odnesla,“ uzavírá Šulcová. Právě otcovo chování a špatné vzpomínky na něj stojí za tím, že ji před lety odchod manžela Oldřicha Víznera (66) a následný rozvod položily na lopatky. Dnes už se herečka se vším srovnala a cítí se dobře.



Autor:  lbp,kl

Přečtěte si
mandat
18. 10. 2014 • 07:27

Presne tak.

pelagie
17. 10. 2014 • 08:27

Koho to zajímá ....jsou to jenom samé plané kecy, začala chlastat , že si její manžel začal namlouvat a ona to jak se říká nevydejchala..pro takovýho skřeta bych se rozhodně netrápila..

mandat
16. 10. 2014 • 05:25

Ta nikdy inteligentni nebyla. Je to rozmazlena zenska. Neni pouzitelna na normani zivot.

mandat
16. 10. 2014 • 05:24

Je to rozmazlena hloupa a zla zenska. Mozna, ze jeji matka byla stejna, proto ten chlap mel milenku. Vzdyt ona je to same, jen se lituje, vsechny problemy hazi na druhe. Proste chudinka a cely svet ji musi litovat a omahat ji. NIkdy nemusela delat nic sama. Vzdy vse dostala. Nemozna zenska.

mandat
16. 10. 2014 • 05:22

Nakonec za vsechno muze jeji fotr. Za to, ze chlasta a ze nema penize a ze je blba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.