Nechutné! Nadité rozkroky a rozevřené »komůrky«! I takto se útočí na odkaz po Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nechutné! Nadité rozkroky a rozevřené »komůrky«! I takto se útočí na odkaz po Bartošové!

Padesátnice Naďa Mašková
Padesátnice Naďa Mašková (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Sekanina, David Malík, Profimedia.cz, Facebook)

Pamatujete si ještě na ženu, která po smrti Ivety Bartošové přišla Rychtářovi zpívat Tři oříšky? Naďa Mašková si tenkrát zahrála na Martina Luthera a místo tezí přibíjela se vší vervou a odhodláním na dveře uhříněveské vily oblíbenou fotografii zpěvačky.

Po této tragikomické scénce, se média na ženu, která vypadala jako stárnoucí princezna a má za sebou těžkou noc, zaměřila a nechala ji promluvit na kamery. Díky tomu našla slávychtivá Naďa na sociálních sítích mnoho nových fanoušků. Ty stále bombarduje svými bizarně upravenými obrázky, kde si totálně vyretušuje obličej, narve do šatiček lolitek a do toho všeho se tváří velmi mysticky.

A právě větší počet fanoušků a potencionálních úchylů přináší teď této cirkusové princezně nemilé chvilky. To, co napsala na svůj sociální profil je prostě šokující! „Prosím, někteří pánové, neposílejte mi fotografie vašeho vzrušeného přirození ani v záběru ve vašich naditých kalhotách, či nahatého!!! To stejné platí i o nechutných oplzlostech! Kdo takhle nadále bude obtěžovat, nemilosrdně mažu takové ubožáky z přátel!!!“ vzkazuje právem naštvaná Naďa. A to není zdaleka všechno!

„Něžné vyznání pochvaly je fajn, ale překročí - li hranici slušnosti, je mi to nepříjemné! Bohužel, najdou se i chlípné dámy, jež mi posílají pohled do své komůrky, styďte se!!! Pokuste se zapojit mozek, a ne být otrokem chtíče! Děkuji, Naďa...

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
prasulka
9. 10. 2014 • 21:13

prasulka
9. 10. 2014 • 21:12

scvrklá není proto,protože je plnoštíhlá........je to nesoudná trapka

prasulka
9. 10. 2014 • 21:11

prasulka
9. 10. 2014 • 21:11

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.