Hvězda seriálu Vinaři Pavel Liška: Pikantní tajemství jeho role! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda seriálu Vinaři Pavel Liška: Pikantní tajemství jeho role!

Jedna kněžská košile vyjde štáb na tisíc korun.
Jedna kněžská košile vyjde štáb na tisíc korun. (Foto FTV Prima, ara)

Hraje kněze, přitom je ztělesněním hříchu! Herec Pavel Liška (43) obléká v seriálu Vinaři jako farář Tomica kněžský hábit, od oltáře káže proti smilstvu, ale jeho život je Sodoma Gomora.

Porušování zákona za volantem, nahota na veřejnosti a střídání žen, to všechno má Liška na svém kontě. Jakmile se ale objeví před kamerou seriálu Vinaři, káže o morálce a hraje si na svatého. Od pravého faráře je navíc k nepoznání. Natáčí se na faře a před kostelem v Perné na Jižní Moravě, mši sloužil v kostele v Tursku u Prahy, dokonce má i pravé farářské oblečení. „Pavel Liška nosí v seriálu košile s kolárkem určené pro faráře, které se nakupovaly ve speciálních obchodech a jedna stojí okolo tisícovky. Věci na mši jsme ale nekupovali. Ty jsou zapůjčené od skutečného faráře,“ svěřila Aha! kostymérka seriálu.

7 hříchů Pavla Lišky

*Nesvlékneš se na veřejnosti
V rámci natáčení dokumentu Moto cestou necestou se natolik odvázal, že se před kamerou několikrát svlékl. Klín si dokonce zakrýval jen kamenem.

*Nepožádáš manželku bližního svého
Díky filmovým rolím se intimně sblížil s řadou hereček. V ruce měl prsa Báry Mottlové i Tatiany Vilhelmové.

*Nesedneš za volant bez papírů
Od patnácti řídil načerno auto. „Měl jsem neuvěřitelné štěstí, že mě policisté nikdy nechytili bez papírů,“ práskl na sebe.

*Nepožiješ alkohol před jízdou
Loni v září byl přichycen, jak jede z hospody v Karlíně na kole po rušné silnici. Na Kavkaze s hladinkou dokonce jezdil na motorce.

*Neopustíš rodinu
Loni se po 11 letech rozvedl s herečkou Kristýnou Liška Bokovou (33). Dohromady je neudržel ani syn Šimon Samuel (8).

*Neoddáš se sexu před manželstvím
Sex až po svatbě taky Liška nedodržuje. V současné době má milenku herečku Báru Polákovou (30).

*Nevezmeš slova božího nadarmo
Před kamerou i za ní si nikdy nebral servítky. Vulgární výrazy patří běžně do jeho slovníku a herec se za to vůbec nestydí.

Liška v hlavní roli
Už zítra večer se bude celý děj točit okolo Tomici. Jako farář ztratí zápisník se všemi hříchy obyvatel Křetic. A protože jde o hodně citlivý materiál, má oprávněný strach, že vypukne peklo na zemi.



Autor:  zej

Přečtěte si
harm10
28. 9. 2014 • 08:25

Liška,není herec,požadoval bych alespoň to jediné,rozumět hranému slovu,teď už vypínám Tv,neboť něco tak hrozného to nedá polknout,chodí neupravený,špinavý a ten zbytek o seriálech je bohužel pravda.Takové s...,se hned tak nevidí,kdo to píše?To je úroveň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.