Nová hvězda ULICE Václav Kopta: Po letech se viděl s bratrem a chtěl ho nakopat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová hvězda ULICE Václav Kopta: Po letech se viděl s bratrem a chtěl ho nakopat!

Václav Kopta se v Ulici sešel s bratrem. Úplně příjemné to ale nebylo.
Václav Kopta se v Ulici sešel s bratrem. Úplně příjemné to ale nebylo. (TV Nova)

Antonín Hložánek to v Ulici hraje na dvě strany: podniká kroky na záchranu svého krachujícího manželství a zároveň až donedávna randil s kadeřnicí Simonou, která mu naivně věřila, že se chce se svou manželkou Mirkou skutečně rozvést.

Jenže tohle jednání se mu vymstilo, a tak si na pomoc zavolá svého bratra Rudolfa. Oč půjde a jak dopadne první setkání Simony s Rudolfem? Invalidního Rudolfa v podání Václava Kopty poznáme už dnes večer v Ulici.

Kdo je Rudolf Hložánek?

Rudolf Hložánek je starším bratrem radního Antonína (Miroslav Hanuš), a i když jsou si ti dva podobní, povahově jsou každý jiný. Zatímco Antonín je úspěšným komunálním politikem, který díky své morálně flexibilní povaze životem vždy lehce proplouval, s Rudolfem se život příliš nemazlil.

 Utrpěl pracovní úraz, jehož následky si nese dodnes. Při záchraně kolegy, který dostal mezi kolejemi infarkt, mu vlak poranil páteř a pánev, od té doby chodí o berlích. Je vdovec, sám vychoval dnes už dospělého syna. Přestože je pohybově omezený, nechybí mu chuť do života ani smysl pro humor.

Video se připravuje ...

Je dobrosrdečný, veselý a velice zručný. Proti bratru Antonínovi je klidnější, ale nemá rád, když ho někdo lituje, to se pak dokáže pořádně rozčílit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.