Rychtáře prásknul vlastní syn: Táta Ivetě zahýbal! Mám důkazy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rychtáře prásknul vlastní syn: Táta Ivetě zahýbal! Mám důkazy...

Starší syn Josef má prý důkazy a je připraven otce napráskat.
Starší syn Josef má prý důkazy a je připraven otce napráskat. (Foto Aha! – Martin Hurda, Pavel Machan, Marek Pátek, Daniel Černovský, ara)

S milenkami se roztrhl pytel! Po tragické smrti Ivety Bartošové (†48) se jich k sexu s Josefem Rychtářem (56) přiznalo hned několik. Vdovec je ale měl podle mladšího syna Josefa (27) i během manželství se zpěvačkou.

„Myslím, že můj otec podváděl Ivetu Bartošovou. Mám důkazy o tom, že se mi ozvala údajná přítelkyně mého otce, která se svěřila s tím, že s ním udržuje do dnešního dne milostný poměr,“ šokoval Josef junior pět měsíců po tragické smrti zpěvačky ve VIP zprávách na Primě. A nejsou to prý jen planá slova. Své tvrzení má prý podložené i textovými důkazy ze sociální sítě údajné milenky.

Pokud by se toto nařčení potvrdilo, byla by to po smrti Bartošové už čtvrtá žena v pořadí. První milenkou, která přiznala sex s vdovcem, byla Jana Podlešáková (27) alias prostitutka Caroll z Kladna. Druhá byla barmanka Petra Jašáková (29) z Karviné a třetí je žena na mateřské Barbora Varšová (32) z Horoměřic. Všechny tři svorně tvrdily, že s Rychtářem měly minimálně jednou sex, ale Josef pokaždé vše popřel. Na jeho straně stojí také jeho starší syn Jan (29). „Jezdil jsem za tátou skoro každý den a opravdu jsem tam žádnou milenku nebo něco takového neviděl,“ hájí svého otce. Jak se ale zdá, výčet milenek není kompletní. Poslední dobou až podezřele moc času s Josefem tráví Vlaďka Šuleková (44). „Mezi námi nikdy k ničemu nedošlo ani nedojde. Jsme opravdu jen přátelé,“ okomentovala vztah s vdovcem expartnerka Ivetina ctitele Zdeňka Macury (40). Na údajné milenky se můžete podívat v galerii.

Stále ji prý miluje...
„Na Ivetku si vzpomenu každou chvilku, a to z jednoho prostého důvodu. Miloval jsem ji jako člověka, takovou, jaká byla ve své osobnosti, jak se chovala ke mně, jak se o mě starala, jak o mě pečovala, jak o mě měla strach, když jsem se vracel v noci v souvislosti s mým podnikáním,“ tvrdí vdovec Rychtář.



Přečtěte si
hejhej
26. 9. 2014 • 19:59

citsvet:

erene
25. 9. 2014 • 21:57

Slušný syn nerozebírá to s kým spí jeho otec na veřejnosti !!

citsvet
25. 9. 2014 • 21:33

A´t je pravda o Rychtářovi grázlovi,taková či onaká s kurvama.Jeho chováním,lhaním,slovním napadáním,voláním a SMS zprávama Ivetky o rozvodu s R,mlácením,urážením atd.to vše z něho dělá spodinu člověka.U takovýho člověka,se lidi přikloní,k výpovědi slušného kluka,který má to štěstí,že po tátovi to chování nepodědil.Už to,že chrání mámu,před útoky,,táty gaunera",svědší o jeho dobré duši,neboť chrání dobro před zlem gaunerem Rychtářem.

alex321
25. 9. 2014 • 17:04

Asi slečny šlap.ky nerady větrníky..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.