Vdovec Rychtář a exmanželka Darina v jednom domě: Jak je vidí psychiatr Cimický? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdovec Rychtář a exmanželka Darina v jednom domě: Jak je vidí psychiatr Cimický?

Darina Nová se několikrát pokusila s Rychtářem jednat slušně.
Darina Nová se několikrát pokusila s Rychtářem jednat slušně. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan a reprofoto FTV Prima)

Zdroj neustálých konfliktů! Tak hodnotí soužití vdovce po Ivetě Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (56) a exmanželky Dariny Nové (56) pod jednou střechou psychiatr a odborník na partnerské vztahy Jan Cimický (66).

„Pan Rychtář se vrátil k exmanželce jen z toho důvodu, že neměl kam jinam jít. Budou tam i do budoucna vznikat velmi rychle konflikty,“ míní Cimický. Vdovec po tragicky zesnulé zpěvačce, který byl před měsícem vykopnut z Ivetiny vily v Uhříněvsi a potupně se nastěhoval k exmanželce do domu v Říčanech, si podle psychiatrových slov přinesl staré návyky ze soužití s Darinou. „Paní Nová by se měla snažit konfliktům vyhýbat a jít stranou, jinak dopadnou jako dva berani na lávce,“ varuje Cimický.


K prvnímu konfliktu došlo, když Rychtář do domu, který patří z pěti šestin Darině, přivedl na návštěvu Macurovu bývalku Vlaďku a společně natáčeli reportáž pro Top Star Magazín. To se exmanželce pochopitelně nelíbilo. „Takže točit se tady bude. Zatím tu platím elektriku, nájem, platím inkaso,“spustil na ni Rychtář. Darina mu ale skočila do řeči. „Já zase platím tvoje dluhy, tak můžeš být zticha,“ ohradila se. „Ty platíš houby, milá děvenko, takže tam máš dveře...,“ nenechal se odbýt Rychtář. Po chvíli ale otočil a jako na povel se mu hrnuly slzy do očí. „Ty jsi neskutečný komediant. Za tohle bys měl dostat Oscara,“ vpálila mu do obličeje.



Přečtěte si
mekanik
30. 9. 2014 • 12:00

souhlasím s vámi

mekanik
30. 9. 2014 • 11:58

Cimický kam vítr tam plášt´.je to vůbec doktor nebo jen uměle vytvořená postavička do televize, ke které se chodí vyplakat všichni komedianti?jeden takový tu už byl.ten říkal zatloukat,zatloukat,zatloukat.zřejmě našim komediantům p.Plzák chybí.tak si ho vytvořili v podobě Cimického

matylda-rut
29. 9. 2014 • 23:07

Darina je stejná komediantka jako je Rychta komediant.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.