Jana Pidrmanová (29) skočila pod vlak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jana Pidrmanová (29) skočila pod vlak!

Pidrmanová by si akční scény klidně zkusila na vlastní kůži.
Pidrmanová by si akční scény klidně zkusila na vlastní kůži. (Foto: TV Mova)

 Ve včerejším dílu Kriminálky Anděl nebyla o krvavé scény nouze. Nová posila mordparty Jana Pidrmanová by si kaskadérský kousek se smrtí na kolejích s radostí zkusila taky.

 „Do nebezpečných kaskadérských scén bych šla, ale musela bych si být jistá, že jsem stoprocentně jištěná ze všech stran,“ tvrdí Jana alias vyšetřovatelka Lída.
Drastickou scénu, kdy mladá žena našla smrt pod koly vlaku, natáčelo přes čtyřicet lidí včetně zdravotníka a kriminalisty – ten štábu pomáhal s rozmístěním ostatků po nárazu. „Natáčeli jsme na úseku, kde je normální vlakový provoz. Najít vhodný čas, kdy byl vlakový provoz omezen, nebylo vůbec jednoduché,“ prozradil člen štábu o jedné z nejnáročnějších scén z Nákladového nádraží v Praze-Žižkově, která se připravovala několik týdnu předem. „Kaskadérka reálně padala zavěšená za lano z mostu. Skok se natáčel asi pětkrát,“ dodal.



Přečtěte si
majojo
15. 9. 2014 • 07:56

No - buďto jim Pepan dělal poradce, nebo je bude žalovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.