VIDEO Tohle metro snad ještě nezažilo: Sex na peróně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Tohle metro snad ještě nezažilo: Sex na peróně!

Nadržená dvojice ještě cestující počastovala obscénními gesty.
Nadržená dvojice ještě cestující počastovala obscénními gesty. (Foto Liveleak)

 V metru v Berlíně nestojí jenom vlaky. V úterý v půl sedmé ráno se tam k »jízdě« připravil i jistý pár. Jen co se zavřely dveře a vůz pomalu mizel z nástupiště, začala se tam rozvášněná dvojice oddávat SEXU!

Pár nedbal na to, že v této době už jiní lidé cestují do práce a může je tak kdokoliv vidět, a prostě si užíval. Jeden z cestujících však neváhal a nestydatou dvojici si pohotově natočil na video, které potom umístil na server Liveleak.com.

Na devítivteřinovém záznamu je vidět mladík, který má rozepnuté kalhoty, tričko vytažené skoro až k bradě a před ním stojí v předklonu brunetka. Se sexem nepřestali ani ve chvíli, kdy už jim muselo být jasné, že je někdo natáčí. Mladík pouze vztyčil prostředníček a dál pokračoval v akci… Video končí tím, jak se zavírají dveře a metro se rozjíždí. Další informace k němu jeho autor neuvedl. Deníku Deník Bild jen pikantní zprávu doplnil o informaci, že se jedná o stanici Neukölln v jihovýchodní části metropole.

Inkriminovaná nahrávka neunikla ani berlínské policii, sexem v metru se prý ale zabývat nebude. Důvodem je fakt, že na zvrhlý pár nepodal nikdo stížnost.

Přečtěte si
hufnagll
14. 9. 2014 • 17:37

Tak toto sem ešče nězažil,toto nie.Bohu prisahám rypákem budětě zem ryť. Kdyby to jenom vidiel pán minister Čepička byli by sme všeci v ryti

paralenka
14. 9. 2014 • 13:13

Asi patřím jinam, s fetkami nemám zkušenosti. Takže bez ironie - jsem taky máma, i když už dospělých synů, ale nemohu vstřebat, co se v současnosti děje. Určitě je těch sexuálních podnětů tolik, že by ani mnich nevydržel. Věci, které patří do soukromí, se běžně zveřejňují jako samozřejmost. A občas návody, jak spáchat lumpárnu, protože díky netu a bulváru se ventilují hnusy, o kterých by jinak lidé neměli ani tušení, chytrý prroude . Jo, pár dacanů tu vždycky bylo, ale díky represím si další dali bacha. To už je bohužel v pr*..*li! Jsme přece demokrati

prroud
14. 9. 2014 • 11:24

.....platit fetkam alimenty........co rikas na takovejhle pohled,chytra paralenko? ;-)

prroud
14. 9. 2014 • 11:23

Nebo jsou normalni a na slipky ze dvorku kaslou,umeji to sami lip a bez rizika ,nez delat blbce zlatokopkam a lecit si pohlavni nemoci

prroud
14. 9. 2014 • 11:22

To nesouvisi se sexualni volnosti,ale s moralkou kazdyho jedince a tim jak umi nebo neumi pouzivat hlavu,jak je ohleduplnej nebo bezohlednej.Povolit muzes vsechno,otazkou je,kdo to zneuzije!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.