Kvůli pomluvám Pomeje je Rychtář za lháře: Pravda o ukradených penězích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kvůli pomluvám Pomeje je Rychtář za lháře: Pravda o ukradených penězích!

Rychtář se připravuje na další nechutnou show.
Rychtář se připravuje na další nechutnou show. (Foto Aha! – Marek Pátek, Ladislav Křivan, TV Barrandov, ara)

Pokud měl jeden z úhlavních nepřátel Josefa Rychtáře (56) Domenico Martucci (38) pravdu, bude vdovec do Vánoc za mřížemi.  Pravděpodobně poslední měsíce na svobodě si tedy říčanský démon užívá po svém a za trochu mediální pozornosti se tradičně neštítí ničeho. Když v televizním pořadu Týden v Ringu na TV Barrandov obvinil exmanžela Jiřího Pomeje (49) ze sprosté krádeže a zaklínal se při tom Arturem (17), netušil ještě, že bude opět usvědčen ze lži. Navíc vše opět ukazuje, čeho byla opilá Iveta Bartošová (†48) schopna.

Kdo opravdu kradl?
Zřejmě pouhou náhodou si Josef Rychtář útok na Jiřího Pomeje naplánoval na dobu, kdy je bývalý neúspěšný producent a o mnoho úspěšnější táta s rodinou na dovolené v zahraničí. "Ivetce sebral sedm set padesát tisíc, které si půjčila na hypotéku. A je na to i svědek. Je to syn Artur. Viděl to," vytáhl vdovec otřepanou historku s tím, že má k panu Pomejemu negativní vztah. Jenže jako už mnohokrát dříve mu šlo jen o odvedení pozornosti od vlastních ostudných skutků a záměrně celou věc pomotal.


Pomeje neměl proč krást
Svého dlouholetého kamaráda se zastal vlivný podnikatel a filmový producent Pavel Pásek (46), který v nejtěžším období soužití Bartošové a Pomeje finančně vypomáhal. Jeho svědectví je důvěryhodné už proto, že do financí páru dost dlouho viděl a Rychtářův útok považuje za pěknou blbost. Pomeje neměl zapotřebí krást, peněz měl ode mne dost. A pokud si Jirka něco ze společné kasy vzal, rozhodně to nezpronevěřil. Byl to on, kdo se snažil, aby se platila hypotéka na dům, leasing na auto a aby bylo za co žít," říká Pásek. Manželé měli tedy podle všeho společnou kasu, kterou podnikatel podle svých slov plnil penězi.
Rychtář balamutí lidi a sám nic neví
Skutečné pozadí příběhu souvisí s událostmi v roce 2009, které zná Rychtář možná tak z doslechu a toho, co si přečetl. Tenkrát bylo Arturovi 13 let a Iveta Bartošová prožívala jedno ze svých těžkých alkoholových období. Scéna, která se v uhříněvské vile odehrála, byla později důvodem k rozvodu manželství. Iveta začala trpět podezřením, že jí z domova mizejí peníze, a proto se odhodlala k činu. "Udělala jsem něco, za co se doteď stydím - vlezla jsem Jirkovi do kapes. Ve skrytu duše jsem doufala, že tam nic nenajdu. Ale našla," prohlásila tenkrát popová princezna. Jenže ta už často vnímala realitu poněkud deformovaně.
Iveta v nejhorší formě
Jiří Pomeje tehdejší situaci vysvětloval celkem uspokojivě a přísahal na smrt rodičů, přičemž jako gentleman zamlčel, že byla Iveta vylitá jak štamgast IV. cenové skupiny. "Dala mi večer 62 tisíc, to jsou dvě splátky hypotéky. Ať to ráno pošlu. Přes noc na to ovšem zapomněla a ráno ztropila scénu, že jí chybí peníze! Našla těch 62 tisíc v kapse mé bundy a začala křičet na Artura, že mají doma zloděje," komentoval události herec. A Artur? Ten jen těžko mohl ve svém věku chápat souvislosti. Proto je jeho údajné svědectví spíše konstrukcí Rychtářovy choré mysli ovlivněné výkladem věčně opilé zpěvačky.



Přečtěte si
asha10
18. 9. 2014 • 13:43

hejhej Jan Novotný Hadrmane jsi taky odporný hovado hi hi

hejhej
13. 9. 2014 • 13:43

Je paradoxní, že zloděj Rychtář ( seděl v kriminále za krádež ) si dovoluje veřejně osočovat Pomeje jen z výmyslu svého chorého mozku nebo z "povídek" opilé Ivety. Rychtář je odporné hovado.

mekanik
13. 9. 2014 • 00:41

je třeba zabít Kecala,pardon Sekala

pozorovatel2013
12. 9. 2014 • 17:46

Ryhta ji oškubal a ješte přivedl na koleje, je to VRAH! DO PEKLA S TEBOU VRAHOUNE!!!

pozorovatel2013
12. 9. 2014 • 17:45

a ono vůbec už toho mám dost! Rychtář je zrovna taková sračka co byla Iveta, chlast, pomluvy, podrazy, obvinování, na nikoho neměla ohled ani na svého syna, kterého tak údajně milovala, hovno víc měla ráda alkohol a sex! když už o nikoho nemohla zakopnout, jelikož se chovala tak jak se chovala připletl se jí pod nohy Rychta, no a je to! Vrána k vraně sedá, rovný rovného si hledá!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.