Expertka na panictví Černocká: Čtěte, co radí zoufalcům, aby si "vrzli"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Expertka na panictví Černocká: Čtěte, co radí zoufalcům, aby si "vrzli"!

Petra Černocká radí panicům, aby vybírali ženy zralé jako hrušky!
Petra Černocká radí panicům, aby vybírali ženy zralé jako hrušky! (Foto: Aha! - Mária Rušinová)

Zpěvačka a herečka se stala pro jistou generaci našinců doslova sex symbolem, a tak není překvapením, že se na ni obracejí muži i s choulostivějšími žádostmi o radu. Petra Černocká (64) je zkušená žena a nerozhodí ji ani zoufalec, který neúspěšně hledá tu pravou k prvnímu sexuálnímu zážitku. Copak mu Saxana poradila?

Nebožák, jenž ve svých osmadvaceti letech marně doufá, že již brzy přijde den D a pozná tak tajemná zákoutí ženského těla, učinil poslední zoufalé rozhodnutí. S jeho problémem mu buď pomůže Petra Černocká, nebo bude muset zajít do nevěstince a za své milostné zasvěcení potupně zaplatit. Pochopil totiž, že pohled na kopulující páry na internetu není to pravé ořechové. Zkušená čarodějnice s dobrou radou vůbec neváhala.


"Podle mne musíte změnit úhel pohledu na ženu, kterou hledáte. Jsou přece zralejší, třeba rozvedené a delší čas citově vyprahlé ženy s mateřsko-pečovatelským sklonem, pro které by mohlo být vaše panictví obzvláště stimulující. yhle ženy jsou často jako zralé hrušky, které zbývá jen utrhnout. Teď, když víte, co hledáte, to už musí sklapnout," drží zpěvačka palce jistému Vojtovi prostřednictvím své poradny v časopisu Sedmička.

Přečtěte si
ivkanatka
9. 9. 2014 • 21:54

....." sklapnout " byste měli už vy, v HAHA ! Úroveň článků je obsahově i gramaticky stejná jako v PLESKU, t.j. SKANDÁLNÍ ! Běžte dělat něco užitečnějšího, kde ta blbost nebude tak viditelná......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.