A je to venku! Podivné Rychtářovy plány s Arturem! Tušil něco mladý Štaidl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

A je to venku! Podivné Rychtářovy plány s Arturem! Tušil něco mladý Štaidl?

Rychtář chtěl prý pro Artura přistavět část domu v Uhříněvsi.
Rychtář chtěl prý pro Artura přistavět část domu v Uhříněvsi. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Slávka Červená, reprofoto TV Pětka, ara)

Josef Rychtář nehodlá v Říčanech jen tak sedět se založenýma rukama a čím dál častěji do světa pouští své fantazie, názory a občas i pořádné bludy. Kromě toho, že prý plánuje koupit Ivetin dům v Uhříněvsi, měl prý plány i s Arturem.

Josef Rychtář si zkrátka stojí za tím, že měl s Arturem skvělý vztah a že mladý Štaidl po dovršení osmnáctin plánoval odejít od svého táty Ladislava a přestěhovat se k Ivetě a Josefovi do Uhříněvsi. Ostatně, to tvrdila i těsně před sebevraždou Iveta své mamince, jak prosáklo díky telefonátu, který Rychtář bez skrupulí veřejně vystavil na internetu. Jenže, jak známo, Iveta své mamince, kterou zřejmě chtěla chránit před špatnými zprávami, často neříkala pravdu.

Vdovec teď nicméně přišel s tím, že měli s Arturem velké plány a že Iveta měla kvůli tomu rekonstruovat dům. „Plánovali jsme jako dárek k Arturovým osmnáctinám přistavět na zahradě další část domu, aby měl soukromí a přesto s námi mohl žít,“ tvrdí Blesku Rychtář, který však už nevysvětlil, kde by na rekonstrukci vzali, když, jak už dříve prosáklo, Iveta měla jen dluhy a navíc nevydělávala!

Jak se zdá, Josef přežívající v přístavku v Říčanech, si dál staví své vzdušné zámky, o kterých neváhá informovat kdekoho. Stejně tak pustil do světa myšlenku, že Ivetin dům od Artura koupí (odhadovanou cenu okolo 8 milionů však nejspíš nemá) a v domě bude muzeum, ve kterém budou vystaveny šaty a boty Ivety…



Přečtěte si
catherin4
25. 12. 2014 • 19:07

Chudak chlapec mal velmi tazke detstvo, mal asi 50 tatinkov, hned jak si na nejakeho zvykol a zacal ho mat rad, jeho matka ho kopla do ***e, zacala na neho sprosto nadavat a huckala proti nemu aj syna. Muselo to byt tazke toboz pre dieta zit pod takym tlakom. A to nehovorim o excesoch, kolko krat videl matku valajucu sa ozratu po zemi uz asi sam nespocita. Iveta mala mnozstvo chlapov, vacsinou pritahovala vselijake individua alebo sa sama vesala na zenatych a viac ci menej uspesne sa im snazila manzelstva rozbit. Ale mala aj par chlapov co stali za to a ani s nimi nevydrzala, ci oni s nou. V jej neprospech hovori fakt, ze s tymi chlapmi ktorych mala vydrzali ine zeny pred nou ci po nej niekedy desiatky rokov, tak az taki zli zas byt nemohli (poniektori)

mpads
3. 9. 2014 • 14:43

Měl by jsi dostat p.stí, mezi oči. Nauč se vyjadřovat společensky zm.de a neurážet lidi, kteří ti neodpoví.

mpads
3. 9. 2014 • 14:29

Kdo tebe miluje z.m..de. I jako velký jí měl rád a cítíl lítost,že s tím nic neudělá a dokonce ji přemlouval ať odejde od Rychtáře a přestane zpívat. Iveta byla štastná s Arturem o víkendech a povídala si víc s Arturem, než s psychopatem Rychtářem. Rád si s ní povídal i o holkách a co dělá, že si potom stěžovala že se k ní chová Rychtář,jako by žárlil na Artura. Štaidl nic nezakazoval, naopak chtěl aby k matce chodil pravidelně, aby se jí psychika spravila Nesuď podle sebe .Ty asi svoje rodiče nemiluješ a proto jsi z.m.d a šíříš jen na diskusích zlo,pomluvy a bludy zm.de

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.