Heidi Janků (51) se při koncertu po... a nedokončila vystoupení!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Heidi Janků (51) se při koncertu po... a nedokončila vystoupení!?

Heidi Janků kvůli bolestem zad a průjmu nedokončila vystoupení.
Heidi Janků kvůli bolestem zad a průjmu nedokončila vystoupení. (Foto: Facebook.com)

Znáte to. něco špatného sníte, vypijete, zkrátka se do vás pustí bacil a komplikace jsou na světě! Střevní chřipka dokáže zamávat i s nejotrlejšími jedinci a pocit, že to nestihnete na záchod, se může lehce změnit v jistotu. Průjem je prevít a své o tom ví zpěvačka Heidi Janků.

Moderátorka erotického pořadu na Barrandově si o víkendu zažila doslova očistec, když na ni přišli střevní křeče přímo na pódiu před diváky během vystoupení v krásném prostředí Dolní Poustevny. Otřčesnou zkušenost s nezadržitelnými tlaky popsala Heidi Janků včera na sociální síti s dokumentačními fotografiemi.


"Takhle jsem včera skončila po vystoupení v Dolní Poustevně! Ještě nikdy se mi nestalo, že bych nedozpívala, včera ano - malý kolaps přímo na jevišti! Když se k příšerné bolesti zad přidá střevní chřipka, je to při vystoupení opravdové utrpení! Po odpočinku jsem druhé vystoupení v Jáchymově zvládla, ale věřte, že do zpěvu mi moc nebylo. Dnes jsem zrušila veškeré aktivity a léčím se, snad se to zlepší, protože příští týden mám dost náročný! Držte palce!"



Přečtěte si
nicnezpravda.
20. 8. 2015 • 13:57

kundo-bello-vepřo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.