Martin Stropnický: Přes týden ministr, v neděli herec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Martin Stropnický: Přes týden ministr, v neděli herec!

Martin Stropnický od ministerského stolu vyráží na natáčení.
Martin Stropnický od ministerského stolu vyráží na natáčení. (Foto TV Nova, ara)

I když hlásil konec herecké kariéry, jen tak se jí vzdát nedokáže. Ministr obrany Martin Stropnický (57) si opět střihl roli Ivana Tomečka v nováckém seriálu Kriminálka Anděl. Kvůli své funkci však vůbec nestíhal natáčet.

„Bylo velice komplikované sladit výrobní plán s ministerskými povinnostmi. Celkově šlo u pana Stropnického o několik natáčecích dnů a točilo se výhradně v neděli,“ prozradila producentka seriálu Klára B. Follová. I přes svou funkci ve vládě se herec upsal úspěšnému kriminálnímu seriálu. V nových dílech však bude pouze epizodně, podplukovník Tomeček nastoupil na pozici náměstka policejního prezidenta a ke své staré partě se vrací pouze někdy, aby jim poradil.

„Bohužel nebylo možné, vzhledem k aktuální pracovní situaci, vystupovat v seriálu v takovém rozsahu jako v předchozích sériích,“ postěžoval si smutně Stropnický.
V lednu kvůli ministerskému křeslu opustil divadelní prkna a prohlašoval, že když bude na tak významném postu, tak se k tomu práce na divadle nehodí. „Pokud budu třeba v té vládě, tak asi by nebylo úplně dobré hrát. Obecně nerad dělám dvě věci najednou,“ tvrdil Stropnický při derniéře hry Cyrano! Cyrano! Cyrano! v pražském Divadle na Vinohradech. O televizní roli však řeč nebyla. „Mrzelo by mě, kdybych zmařil realizaci divácky tak úspěšného seriálu, proto jsem se snažil produkci vyjít vstříc,“ svěřil herec.

V prvním dílu čtvrté řady kriminálního seriálu můžete Stropnického vidět již tuto neděli na TV Nova.

O čem to bude?
V zítřejším, premiérovém dílu čtvrté řady Kriminálky Anděl bude tým kriminalistů řešit únos Heleny Dvořákové (35) alias policejní psycholožky Jany Chládkové. Členové mordparty v čele s Martinem Stropnickým půjdou po stopách možné msty a dostanou se až k náboženské sektě.



Přečtěte si
evicka55
2. 9. 2014 • 08:47

ararat
31. 8. 2014 • 18:44

no a proč ne na tom není nic špatného...ale koukni na sebe co ty umíš?..asi nic,,ani příspěvky nemáš slušné..

ararat
31. 8. 2014 • 12:47

klobouk dolů,musí to být ohromně náročné

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.